Блог

Зніми це негайно! Або в чому ходити вдома?

21 вересня 2023

Домашній одяг — це перший показник твого ставлення до себе. Так-так, і ця частина гардеробу не менш важлива за решту.

Тому, якщо затерта футболка з дірочками, то тільки BALENCIAGA. А, якщо серйозно, то давай розберемо, які є варіанти #homelooks — і що з цього найбільше підійде тобі.

Піжама шорти і футболка

Розпочнімо з класики — шортики та футболка!

Чому класика? Бо це зручно і практично.

Бавовняні шортики та футболка стануть ідеальним варіантом для тих, хто багато часу проводить вдома. В такому образі зручно займатися хатніми справами, готувати, проводити час з дитиною або ж віддалено працювати чи навчатися.

Взагалі, одяг для дому з натуральних тканин — це найоптимальніше рішення, якщо більшу частину дня ти залишаєшся вдома.

Піжама шарти з майкою

А що буде, якщо поєднати шорти з майкою?

Вийде образ, який абсолютно не сковує рухів — ідеальний для будь-яких активностей вдома: танців перед дзеркалом, вечірки з друзями чи котом або ж просто пасивного перегляду фільму. На літо кращого варіанта — годі і шукати.

Проте все ще й дуже залежить від матеріалу, з якого виготовлені майка та шортики. Якщо це віскоза у поєднанні з французьким мереживом — то образ вийде дуже ніжним до тіла, елегантним та аристократичним. Якщо ж шорти і майка створені з напівпрозорого шифону — то такий сет буде мати спокусливий характер. А, якщо з атласу — то такий домашній лук вражатиме своєю розкішшю.

Бавовняна білизна

А якщо проводити час вдома у білизні?

А чому б і ні? Наразі є великий вибір стильної і зручної бавовняної білизни, яка чудово підійде на таку роль. До прикладу, топ-боксерка або ж бралет — вони без кісточок, досить закриті, не перетискають тіло і добре підтримують груди. Для повного комплекту купуємо трусики-шортики — і образ готовий!

Нічна сорочка

Нічна сорочка — це взагалі ідеально!

За що їй така похвала? Бо це ж прекрасно: одна річ — готовий образ. По-перше, не потрібно нічого вигадувати і комплектувати. По-друге, це дуже жіночно. По-третє, нічна сорочка — це, справді, зручно.

Нічна сорочка може бути з різних матеріалів, різної довжини, з короткими або довгими рукавами, на бретелях тощо. На літню пору краще обирати мереживні сорочки або ж бавовняні сорочки на бретелях. Перші мають більш звабливий вигляд, адже зазвичай є напівпрозорими. В той час, як бавовняні нічні сорочки є універсальною річчю. Вони дуже зручні для сну, і за умови правильного крою красиво підкреслюють фігуру в ролі образу для дому.

Якщо говорити про непрозорі матеріали, то ще один різновид сорочок — з віскози. Вони мають дуже елегантний вигляд. Такі сорочки можуть бути більш закритого крою і з довгим рукавом або ж на бретелях і зі сміливими розрізами.

Нічні сорочки з атласу варті окремої уваги. Вони виглядають розкішно і вишукано. Такий варіант підійде і для сну, і для домашніх святкувань, і для вечірньої прогулянки.

Справжнім же серцеїдкам варто звернути увагу на нічні сорочки з шифону. Вони легкі, звабливі та невагомі — тому ти точно не залишишся без уваги! Тільки не варто спішити відчиняти двері сусідам у такому образі для дому.

Піжама штани та кофта

Штани з кофтою — банально?

Авжеж, ні! Вільний і зручний крій робить такий образ просто знахідкою. Це може навіть бути 2 в 1: домашній одяг та піжама. Бо чи є кращий вихідний, аніж той, що проведений в улюбленій піжамі? Варто обирати вільні штани: прямого крою або ж злегка завужені донизу джогери. Замість кофти за своїми вподобаннями ти можеш використати майку або ж футболку.

Нічний халат

Поговоримо про халат і його роль в гардеробі домашнього одягу?

Але не про такий теплий махровий, бо його роль очевидна — зігрівати власницю. Краще побалакаємо про атласні, шифонові чи мереживні халатики. Вони зазвичай є досить короткими і з поясом, щоб підкреслити талію. Такі халатики ідеально підійдуть, аби накинути після душу перед сном або ж навпаки вранці.

Аби обрати з перелічених варіантів — свій, варто проаналізувати власний ритм життя. Якщо майже увесь день ти проводиш вдома, то бавовняний образ — це те, що потрібно. Якщо ж додому ти повертаєшся дуже пізно, а виходиш дуже рано — то гарним вибором буде спокусливий халатик. Якщо після робочого дня ти не хочеш обтяжувати своє тіло зайвими гумками, поясами і швами — тоді нічна сорочка.

А взагалі: для чого потрібен зручний і стильний домашній одяг? Аби ще більше насолоджуватись життям! Тому міряй різні варіанти і вчися відчувати себе та потреби свого тіла!