Блог

Як вибрати нижню білизну для дівчинки?

17 травня 2023

Наші донечки так хочуть бути схожими на нас. Бути вродливою, як мама: такою ж дорослою і жіночною, носити туфлі і так само красиво фарбуватись.

А що робити, якщо донька просить придбати їй бюстгальтер? Який вибрати, аби дівчинка відчувала себе впевненою та дорослою, але при цьому не завдати шкоди грудям?

Правило №1

Найкращий матеріал — натуральні тканини. Вони пропускають повітря, а тому дозволяють шкірі підлітка дихати. Чудовий варіант - бавовна; до того ж, вона практично не викликає алергії. Але при цьому всьому (важливо‼) тканина має бути еластичною, аби не перешкоджати росту грудей у дівчинки.

Бавовняна білизна для підлітків

Правило №2

Обираємо модель бюстгальтера, яка не містить push-up і є без кісточок.
В підлітковому віці груди ще тільки починають формуватись, тому не можна, аби якась деталь конструкції здавлювала/натирала або ж примусово змінювала форму грудей.
Ба більше, бюстгальтери з пуш-апом сприяють перегріву грудей і негативно впливають на кровообіг, адже перетискають судини.
На додаток, не варто вибирати бюстгальтери без бретель.

Push-up без кісточок

Правило №3

Ретельно визначаємо розмір бюстгальтера.

Це дуже важливо, адже він повинен гарно підтримувати груди, але не здавлювати їх. Обрана модель не може перетискати грудну клітку чи плечі.

Визначіть розмір підліткового бюстгальтера

Правило №4

Не варто носити бюстгальтер постійно!
По-перше, для спортзалу краще вибрати спортивну модель: еластичний топ зі щільної тканини, який фіксуватиме груди, утримуючи їх від руху.
По-друге, не варто носити бюстгальтер вдома (тим паче, спати у ньому). Якщо ж дівчинка некомфортно себе почуває без цього виду білизни, то просто замінити на м'який топ.

Бавовняні топи для підлітків

Дуже важливо слідувати усім цим правилам, адже неправильно підібраний бюстгальтер може перешкоджати природному розвитку молочних залоз. Тому запам’ятовуємо правила — і гайда з донечкою на шопінг! Нехай відчує себе такою красивою, як її мама.