Блог

Який він, ідеальний бюстгальтер для пишних форм?

21 вересня 2023

Що робити, якщо у мене пишні груди? По-перше, підібрати надійний, якісний і зручний бюстгальтер. По-друге, тішитись! По-третє, не сильно зловтішатись над іншими дівчатами. З крайніми пунктами наче все зрозуміло, а от з перший давай розберемо детальніше.

На що слід звертати увагу при виборі бюстгальтера для великих грудей?

У бюстгальтері для пишного бюста важливі бретелі і сама його основа: вони мають бути достатньо широкими, аби забезпечити належну підтримку.

Які варіанти бюстгальтерів для власниць розкішного бюста?

  • Бюстгальтери великих розмірів з м’якими чашками

     

    Бюстгальтери великих розмірів з м’якими чашками

    Такі бюстгальтери дуже красиво сідають. Вони мають глибокі м'які чашки і можуть бути більш відкритого або ж закритого крою. Особливість бюстгальтерів з м'якими чашками у тому, що вони не мають поролону чи будь-яких інших ущільнювачів. А ще вони комфортні у будь-яку погоду!
    Асортимент бюстгальтерів великих розмірів з м’якими чашками дуже широкий: вони бувають з різних матеріалів, а тому можна підібрати модель для будь-якого образу чи нагоди. Для більш надійної підтримки великих грудей варто обирати бюстгальтер з Т-січенням.
    Під час вибору м'якого бюстгальтера варто звернути увагу на бретелі, основу, наявність кісточок і обов'язково перевірити, аби чашки були дубльовані мікросіткою зсередини.
  • Бюстгальтери для пишних форм з напівм’якими чашками

     

    Бюстгальтери для пишних форм з напівм’якими чашками

    Чудовий варіант на роботу, в офіс, на ділову зустріч чи будь-яку іншу подію, якщо ти вагаєшся, чи бюстик з м'якими чашками буде доречний! Бюстгальтер з напівм’якими чашками не просвічується і виглядає більш стримано. Він складається з двох частин: формованої і мереживної.
    Якщо бюстики з м'якими чашками — це про натуральність, то напівм’які чашки завдяки поролону підіймають груди вгору і створюють красивий силует. Вони чудово підтримують, приховують можливі недоліки грудей, дуже зручні і красиво підкреслюють бюст.
  • Бюстгальтери для великих грудей з формованими чашками

     

    Бюстгальтери для великих грудей з формованими чашками

    Такий вид бюстгальтера добре фіксує груди, зводить їх до центру і трохи піднімає бюст. Він є дуже комфортним і підходить на щодень.

Обирай форму, у якій тобі буде найзручніше і вперед, підкорювати світ!