Блог

Обираємо купальник за типом фігури

05 травня 2023

Дівчата діляться на тих, хто фарбується на пляж, і тих, хто любить засмагати топлес; на тих, що від п’яток до лоба обмазюкуються сонцезахисними кремами, і тих, кому нормально й так; на тих, що прийшли просто поїсти кукурудзи/пахлави, і тих, що постійно грають волейбол. Але є одна річ, яка об'єднує усіх нас — кожна панянка хоче виглядати неперевершено. То чому б нам не побалакати про головне на пляжі — про купальники? Як підкреслити всі переваги своєї фігури?

Тип фігури «ГРУША»

Ніжні вузькі плечі, яскраво виражена талія і красивезні бедра — безперечні переваги такого типу фігури.

Ідеальний «верх»: купальний бюстгальтер з трикутними чашками з широкими плечовими бретелями, топ з однією або ж двома широкими плечовими бретелями.

Ідеальний «низ»: mini (класичні, з середньою або високою посадкою).

Купальник для типу фігури Груша

Тип фігури «ПРЯМОКУТНИК»

У власниць такого типу фігури зазвичай красиві довгі ноги, гарні груди і акуратні плечі; тому все, що нам залишається — це підкреслити талію.

Ідеальний купальник: суцільний з акцентом на талії; комбінація балконету (для власниць пишних грудей), бюстгальтера з пуш-апом чи з формованими чашками і трусиків з високою посадкою.

Купальник для типу фігури Прямокутник

Тип фігури «ПЕРЕВЕРНУТИЙ ТРИКУТНИК»

Перевагою такого типу фігури є яскраво виражена талія і акуратні груди, потрібно лише підкреслити і додати візуально об'єму бедрам. Тому, цікаво який купальник підійде для широких плечей?

Ідеальний «верх»: купальний бюстгальтер з широкими плечовими бретелями, бандо.

Ідеальний «низ»: класичні mini, з яскрасивим візерунком або ж з декором (як варіант, зав’язки).

Купальник для типу фігури перевернутий трикутник

Тип фігури «ЯБЛУКО»

Наше завдання — підкреслити наші красиві ніжки і розкішний бюст.

Ідеальний купальник: суцільний з ефектом корекції; комбінація бюстгальтеру з формованими чашками із зав'язками на шиї та трусиками з високою посадкою.

Купальник для типу фігури Яблуко

Тип фігури «ПІСОЧНИЙ ГОДИННИК»

Власниці такого типу фігури мають красиву пропорційну фігуру.

Якщо ж потрібно підкреслити ноги і зробити їх візуально довшими, то краще відмовитись від класичних mini, а натомість обирати трусики з високою лінією талії або ж v-подібного крою, які можуть гарно підкреслити лінію стегон.

Ідеальний «верх»: купальні бюстгальтери push-up (для власниць невеликих грудей), з м'якими чашками, топи.

Ідеальний «низ»: стрінги, mini, бразиліани.

Купальник для типу фігури Пісочний годинник

Ну так що, ти готова сяяти і ловити на собі захоплені погляди?

А взагалі: люби себе і носи те, що подобається в першу чергу тобі! Усі типи фігур прекрасні по-своєму, тому вище перелічені пункти — це лише поради та рекомендації. Надихайся — і до зустрічі на пляжах!