Блог

Яка білизна може візуально збільшити груди?

03 травня 2023

Що гріха таїти? Ще у часи III-II тисячоліття до нашої ери жінки “махлювали” з розміром своїх грудей. Вони носили болеро, які тиснули на груди з боків, таким чином зводивши їх до центру і візуально збільшуючи. А не так давно жінки то носили корсети, які шкодили їхньому здоров'ю, то підкладали шкарпетки собі у бюстгальтер, то просто фотошопили груди, публікуючи фото у соціальних мережах.

Ми знаємо, що кожна з нас красива і прекрасна по-своєму, але й кожній із нас хочеться стати кращою версією себе і замислюємося над тим, як підняти груди в бюстгальтері. Отож, пропоную знайти золоту середину між підкладанням в бюстгальтер шкарпеток і пластичним втручанням.

Який бюстгальтер збільшує груди?

Бюстгальтер "push-up" з формованими чашками
“Фішка” такого бюстгальтера полягає в тому, що його чашки фіксуються металевими кісточками, і знизу вони викладені досить товстим шаром поролону.

Бюстгальтер з формованими чашками

Бюстгальтер з дубльованими чашками
До таких бюстгальтерів в комплекті йде пара маленьких подушок з поролону або силікону: їх вставляють у кишеньки всередині чашок. Вони піднімають груди - і навіть маленький бюст буде виглядати ефектно.

Бюстгальтер з дубльованими чашками

Бюстгальтер балконет "push-up"
З перечислених це найбільш відкрита форма бюстгальтера: він робить бюст пишнішим, максимально спокусливим і дозволяє носити одяг з декольте.

До того ж, у нас він має цільноформовані чашки, а тому є без кісточок. Це ж максимально зручно!

Бюстгальтер балконет

Зовсім скоро літо, тому пропоную ще розглянути питання: який купальник збільшує груди?

Звісно ж, це аналоги бюстгальтеру "push-up" з формованими чашками та бюстгальтеру балконет "push-up" в асортименті купальників. Такі фасони надають грудям додаткового об’єму і не втрачають форми після контакту з водою.

Купальники пуш ап

Але ось ще кілька форм купальних бюстгальтерів, які можуть допомогти змінити зовнішній вигляд ваших грудей:

Халтер із зав’язками або бретелями, які переплітаються на грудях
Купальні бюстгальтери такого крою красиво збирають груди до центру. До речі, такий верх може бути і в суцільного купальника.

Халтер із завязками або бретелями, які переплітаються на грудях

Купальний бюстгальтер з формованими чашками
Не обов'язково повинен бути push-up - для візуального збільшення бюста може бути достатньо й просто формованих чашок. До прикладу, для широко посаджених грудей підійде купальний бюстгальтер з трикутними формованими чашками, який красиво зведе їх до центру. Також раджу приміряти балконет без push-up з формованими чашками - він дуже гарно виглядає на маленьких грудях.

Купальний бюстгальтер з формованими чашками

Якщо бажаєш візуально збільшити об'єм свого декольте, то раджу теж звернути увагу на бюстгальтери з додатковим масивним декором: зав’язки, банти, рюши тощо. І не забувай про “низ” купальника: висока посадка забезпечує додаткове втягування талії, а тому через зміну пропорцій бюст буде виглядати пишнішим.

Експерементуй, люби себе і пам'ятай, що бюстгальтер має бути не лише красивим, а й зручним!