Блог

Трендовий червоний колір: чому так страшно?

09 жовтня 2023

Попри різні тренди червоний завжди був присутній у світі моди. Але цього сезону це головний колір, і таким тенденціям точно зрадіють авантюрні особи, які люблять бути в центрі уваги. Але що ж робити і куди бігти, якщо такий опис точно не про тебе?

Насправді, червоний - це класика. І він завжди присутній у гардеробі сміливих. Якщо ти ніколи не боялась цього кольору і зачасту використовувала його в своїх образах, то цього сезону пропонуємо вдатися до модного експерименту у вигляді червоного тотал-луку.

Якщо ж ти з жінок, які ніколи не асоціювали себе із The Lady in Red з пісні Кріса де Бурга, то пропонуємо наступний план дій.

1. Переглянь свої стереотипи.

 

Зачасту люди уникають червоного через свої асоціації. Цей колір насправді дуже багатогранний - і все залежить від того, як його обіграти в образі.
Червоний може відображати владу, а може впевненість у собі. Він може сигналізувати про пристрасність особи, а може й відображати чуттєвість. Може показати тебе зухвалою, а може відкрити у тобі самостійність і незалежність до думки інших.

2. Обираємо правильний відтінок.

 

Не обов'язково використовувати яскраві відтінки червоного, варіюй вибір залежного від свого настрою та кольоротипу зовнішності. Від зухвалого червоного до благородного бордо багато відтінків - у якомусь ти точно знайдеш себе.

3. Вводимо червоний колір у свій гардероб дозовано.

 

Не обов'язково “кидатися” у тренди з головою. Давай розпочнемо з меншого: сумка, берет, туфлі чи манікюр. Чудова ідея розпочати свою адаптацію з купівлі комплекту білизни у червоному кольорі. Одягай його під звичні для себе образи - і слідкуй за зміною свого самовідчуття. Можливо, це не так страшно, як здається?
Психологи стверджують, що червоний колір в одязі провокує більш екстравертну поведінку і додає впевненості. Він також стимулює більш активно діяти в напрямку досягнення своїх цілей. Здається, експеримент вартий уваги: з одного нового комплекту білизни може розпочатися нова історія, нове життя і нова ти.

4. Балансуємо на хвилях моди.

 

Насправді, дуже важливе й поєднання кольорів. Цього сезону переважають приглушені кольори, а тому ти легко зможеш врівноважити червоний в будь-якому образі.
Завжди актуальний варіант - червоний з білим. Класично і вишукано - те, що потрібно! Обираємо червоне бюст’є або ж у кольорі бордо, додаємо брюки вільного крою, шовкову сорочку, трішки аксесуарів - і образ на роботу готовий.

 

Бордо і білий

На побачення пропонуємо інший варіант: червоний берет, червоний м'який бюстик, напівпрозорий молочний гольфик і чорні брюки прямого крою - “привіт, Париж” і романтика.
Цього сезону також варто поекспериментувати із поєднанням червоного та кольору лате. Червоне боді з французького мережива у поєднанні з класичним костюмом - чудова комбінація, аби вийти з подругами в кафе.

 

Червоний і лате

Благородним ансамблем заграє поєднання бордо та фіолетового. Трішки “дівочості” до яскравого червоного можна додати завдяки рожевому. Поєднання з пастельними тонами сірого та бежевого створить збалансований образ, який підійде на щодень.

 

Червоний і пастельний сірий

Ну і дуже популярне поєднання цього сезону - це червоний з чорним. Такі аутфіти виглядають загадково та розкішно.

 

Червоний і чорний

Червоний - це колір енергії, сили любові, динамічності, безпосередності і молодості. І він точно вартий твоєї уваги цього сезону!