Блог

Естетика бавовняної білизни: давай дивитись глибше!

09 жовтня 2023

Принтований одяг - це класний спосіб для самовираження. Отож, давай розберемось у трендових принтах цього сезону і подивимось, який сенс вони несуть.

 

Бавовняна колекція COCO

1. Ми кажемо: “Привіт, ретро-мотиви!”

 

Бо вінтажні принти - це не просто любов, а й головний тренд цього сезону.
Тому зустрічай бавовняну колекцію COCO: це чорно-біла класика і французький шик під легким шармом ностальгії.
У цій білизні хочеться прокидатися, щосили кричати світу “je t'aime” і снідати круасанами. Хочеться робити злегка недбалу укладку, парфумитись з ніг до голови і бігти по справах. А ввечері “ниряти” у свою зручну бавовняну білизну і дивитися “Сніданок у Тіффані” або ж читати “Тріумфальна арка”.

 

Бавовняна колекція STRIPES

2. А що буде, якщо об'єднати трендові пейзажні принти та геометрію? - подумали ми й отримали круту бавовняну колекцію!

 

Знайомся, це STRIPES! Дуже крута бавовняна колекція в актуальному кольорі фумо. І її нереальний принт - авангардні хвилі.
Цього сезону популярні пейзажні принти та геометричні, а ми вирішили створити комбо - і це виглядає дуже сучасно! Чим класний цей візерунок? Бо він - це твій шматочок гармонії природи серед галасу міста та щоденних справ. І, щоб ти виглядала унікально, ми попрацювали над формами хвиль і зробили їх трішки більш графічними.
Одягнути піжамку і плисти за течією!
Ці бавовняні піжамки та білизна про вихідний день, коли ти просто слідуєш своїм бажанням. Ти забуваєш про роботу, слухаєш улюблену музику чи звуки дощу, п'єш чай і спостерігаєш за шаленими темпами міста, наче сторонній глядач.

 

Бавовняна колекція Trend

3. Геометричний принт може виглядати чуттєво!

 

Геометричний принт - це не обов'язково кола, ромби, трикутники чи квадрати. Іноді суть геометричного принта полягає у креативному й абстрактному відображенні звичних речей. У такий спосіб дизайнер надає нового характеру окресленим предметам.
Отож, представляємо тобі колекцію у бежево-чорному поєднанні - TREND. Колір основи - досконалий бежевий, принт - стилізована ультрасучасна квітка.
Про що ця бавовняна білизна і піжамки? Про дівчаток: про косметику, ніжність, літературні романи, дівочність, піжамні вечірки і серіали.
Телефонуй подругам: здається, терміново потрібно переглянути кілька сезонів серіалу “Пліткарка”, “Відчайдушні домогосподарки” або ж “Секс і місто”.

 

Бавовняна колекція City

4. Схиліть свої голови перед горошком!

 

Чому? Бо, здається, це просто вічний принт - і цього сезону він знову актуальний! Але не все так банально - горошок цьогоріч вітається не лише у чорно-білому варіанті, а й у цікавих поєднаннях кольорів. Тому привіт, колекція CITY у фіолетовому, бордовому та шоколадному кольорах!
Про що ця бавовняна білизна? Про затишний Нью-Йорк: гарячий шоколад, какао з маршмелоу, пироги, всеможливі шоколадні батончики, донатси і панкейки. Забудь про свої дієти і дозволь собі цієї осені трішки більше!

Утепляйся піжамками - і нехай ця осінь буде затишною!