Блог

Стилі old money і «тиха розкіш»: що це таке і з чим його їсти?

09 жовтня 2023

Стилі old money і «тиха розкіш» — це не лише про моду, це про спосіб життя та абсолютну зміну ставлення до одягу. Якщо до цього світ тенденцій зосереджувався на логоманії та теорії швидкої моди, навколо якої й обертався масмаркет, то тепер, ймовірно, прийшов час перемін та переосмислення.

Філософія цих стилів полягає у такому способі життя, коли тобі не потрібно щось комусь доводити, а особливо через одяг. Коли ти вибираєш речі преміальної якості для свого комфорту, а не надаєш пріоритетність вбранню, що «розказує» про твою успішність через тисячі логотипів.

Прихильники цих стилів акцентують свою увагу на елегантній класиці, яка залишається актуальною поза часом. До того ж, інвестиції у якісні і довговічні речі - це значно екологічніше, аніж щосезонне оновлення гардеробу.

В інтернеті є дуже багато статей про те, як сформувати капсулу у якомусь з цих стилів, проте ніхто не говорить про основу - білизну!

Якщо під якісними, ідеально викроєними та люксовими речами криється незручна білизна, тоді це про «здаватися, а не бути». А це суперечить основним принципам цих стилів.

Отож, пропонуємо розібратись, яка білизна ідеально доповнить твої #looks у стилі old money або ж quiet luxury.

 

Білизна з французького мережива з колекції HYPNOSE

1. Естетика цих стилів полягає у мінімалізмі та елегантності.

 

Стилі old money і quiet luxury — це баланс між витонченістю і комфортом. Хоча цим стилям і властиві лаконічні образи, та вони завжди вражають своєю бездоганністю.
Тому ми пропонуємо доповнювати такі вбрання білизною з неймовірного французького мережива з колекції HYPNOSE!

 

Якісна нижня білизна

2. Одяг цих стилів характеризується якісними матеріалами та досконалим кроєм.

 

Оскільки стилі old money і “тиха розкіш” роблять акцент на простоті, тому використання високоякісних тканин і досконалих унікальних конструкцій чи силуетів - обов'язкове.

 

Колекція HYPNOSE створена з французького мережива від легендарної компанії NOYON. Воно дуже ніжне, чудово носиться і має надзвичайний візерунок. Це мереживо вдало підкреслює чарівність кожного бюстика і наповнює білизну французькою вишуканістю.

 

Кожен бюстик цієї колекції — це щоденний комфорт, ідеальна посадка та найдіна підтримка. Адже усі наші конструкції, перевірені роками. До того ж, кожен виріб проходить 5 етапів контролю, перш ніж потрапити у чийсь гардероб.

 

Для твоїх образів ми пропонуємо великий вибір моделей: зручний пуш-ап, комфортна формована чашка, ефектне бюст’є, бюстики для пишних форм, стильний бралет без кісточок і м'які бюстгальтери у цікавому виконанні.

 

Білизна, запропонована на широкий розмірний ряд: чашки - A/B/C/D/E/F/G, трусики - S, M, L, XL, 2XL.

 

До речі, у нас вільна комплектація, а отже ти можеш комбінувати бюстики і трусики, як забажаєш. До речі, трусиків у колекції аж вісім видів: стрінги, сліпи і бразиліани різних посадок та дизайнів.

 

Білизна вишуканих кольорів

3. Вишукані кольори та увага до деталей - те, на що робимо ставку у цих стилях.

 

Стилям old money і “тиха розкіш” властивий бездоганний смак. Вони показують, що естетика криється у деталях Білизна з колекції HYPNOSE виконана у благородних відтінках: класичний чорний, аристократичний бордо, розкішний темно-фіолетовий та чуттєвий червоний. Зауваж, це кольори, які залишатимуться актуальними щосезону.

 

А ще ці бюстики підійдуть, як на щодень, так і для особливих випадків!
Адже одна частина білизни виконана у більш стиманій манері, в той час як інакша має декор у вигляді подовжених мереживних бретель та мінімалістичних прикрас з якісної фурнітури.

 

Нам до душі ці стилі, адже вони вчать думати про себе, а не про те, як справити на когось враження. І пам’ятай, що такі образи можна доповнювати лише якісними бюстиками, які мають досконалі посадки, надійно підтримують і прекрасно носяться!