Blog

Тренд для тих, хто не в захваті від моди на червоний!

04 January 2024

Можеш видихнути з полегшенням: червоний колір - це не єдиний тренд цього сезону.

Коричневий - теж тут, у списку лідерів! Кажуть, він незабаром стане новим чорним.

Ненав’язливий, приємний для очей і стриманий - він ідеально підходить на роль нового базового кольору. Білий, бежевий і чорний, здається час підсунутись!

Шоколадний відтінок наразі на піку популярності, адже дизайнери дедалі все більше рухаються в напрямку мінімалізму та універсальності. А бюстик, як ми знаємо - це ідеальний перший крок до введення нового кольору у свій гардероб.

Білизна у стилі француженок

Тому ми хочемо познайомити тебе з колекцією EDELWEISS, яка максимально “розкриває” цей колір. Вона теж досить лаконічна, і вся її краса криється саме у лініях.

Білизна з колекції EDELWEISS, авжеж, має свої “родзинки&rdquo, але вони ненав’язливі, як і сам коричневий колір.

Білизна у коричневому кольорі

Ця білизна створена з елегантного французького мережива й унікального італійського полотна clean cut. Її розмірний ряд досить широкий: бюстгальтери від A до G, трусики - від S до 3XL.

Перелік моделей дуже великий. Бюстики для пишних форм з м'якими чашками і з формованими. До колекції також входять бюстики з дубльованими чашками і з push-up у кількох варіантах.

Дизайни окремих моделей доповнює нестандартний v-подібний розділювач, який однозначно додає пікантності таким комплектикам.

Колекція також має кілька лінійок трусиків, одна з яких - це безшовні трусики по краях. Вони абсолютно не перетискають тіло та не виділяються під одягом.

Коричнева білизна - це ідеальний варіант, аби урізноманітнити свій білизняний гардероб. Будь в тренді разом із JASMINE.