Новини

НОВА FASHION-КОЛЕКЦІЯ MANHATTAN ВЖЕ В ПРОДАЖУ

05 листопада 2019

Нова fashion-колекція MANHATTAN - це елегантна австрійська вишивка, іспанські гумки, вишукані французькі прикраси, що надають неабиякої впевненості кожній дівчині.

Відомий український бренд жіночої білизни не перестає здивовувати та вражати своїх прихильниць: цього разу, в основу колекції лягла унікальна вишивка на еластичній сітці, що відповідає світовим тенденціям в індустрії жіночої білизни.

Квітковий дизайн ліній підкреслений біколорною резинкою надає комплектам легкий спортивний шик – це ідеальне поєднання краси, моди і стилю. Моделі бра вражають своїм максимальним комфортом та трендовими посадками, а стильні трусики як з високою талією, так і без не залишать байдужою жодну примхливу модницю.

Ще одна родзинка колекції - кольорова палітра, що охоплює насичений виноградний відтінок та ніжний сірий колір. Усе для того, аби підкреслити ваш настрій)

Нова fashion-колекція MANHATTAN вже доступна у фірмових магазинах JASMINE та в офіційному інтернет-магазині jasmine.ua. Поспішайте на запальний шопінг за приємними покупками!

JASMINE IS A MIRACLE.