Новини

НОВА FASHION-КОЛЕКЦІЯ TOPMODEL ВЖЕ У МАГАЗИНАХ JASMINE!

18 вересня 2019

Fashion-колекція TOPMODEL - унікальна лінія жіночої білизни, де кожна модель має свій особливий характер. У колекції представлений широкий асортиментний ряд бюстгальтерів, родзинкою якого стане унікальний холтер - вид бра з м’якою чашечкою, що додає образу невимушеної грайливості та спокусливості. 

Шанувальниці бренду будуть приємно вражені новими конструкторськими рішеннями, адже завдяки ним, кожна дівчина зможе втілити найсміливіші дизайнерські ідеї. Мова йде про пояс для панчіх, в комплектацію якого входить резинка з декоративними елементами, що регулюється за довжиною. Її можна прикріпити до будь-якого бюстгальтера з колекції, таким чином, створивши собі неординарне боді. 

Кольорова гама колекції TOPMODEL змусить серце битися частіше - насичений винний та глибокий чорний кольори здатні вразити справжніх поціновувачів краси та вибагливих естетів. 

Колекція TOPMODEL вже доступна у брендових магазинах JASMINE та в офіційному інтернет-магазині jasmine.ua. Справжній осінній must-have вже зачекався на вас!