Блог

Як визначити свій розмір бюстгальтера?

13 березня 2023

Неправильно підібраний бюстгальтер може призвести до дискомфорту, болю і навіть постійного пошкодження грудей. Тому дуже важливо регулярно вимірювати себе та обирати правильний розмір. У цій статті ми розповімо, як зрозуміти який розмір грудей та як підібрати бюстгальтер, зробивши це максимально правильно.

Як підібрати розмір бюстгальтера?

Перш ніж виміряти свої об'єми, важливо запам'ятати наступні правила:

  • Знімати мірки грудей потрібно в м’якому бюстгальтері.
  • Вимірювання необхідно проводити рівно, а не по діагоналі.

Отож, як визначити свій розмір бюстгальтера в домашніх умовах або нижню білизну як вибрати правильно?

 
Крок 1 - Вимірюємо об’єм під грудьми

Крок 1: Вимірюємо об’єм під грудьми

Щоб визначити свій розмір бюстгальтера, потрібно обернути сантиметрову стрічку навколо грудної клітки, безпосередньо під грудьми. А отримані дані округлити до найближчого цілого числа.

Крок 2 - Вимірюємо обхват грудей

Крок 2: Вимірюємо обхват грудей

Щоб виміряти розмір бюста, потрібно обернути сантиметрову стрічку навколо найвипуклішої частини бюста. Важливо пересвідчитись, що стрічка лежить рівно, не надто туго і не надто вільно.

Крок 3 - Визначаємо розмір бюстгальтера

Крок 3: Визначаємо розмір бюстгальтера

Знаходимо отримані цифри у таблиці і визначаємо розмір.

Розмірна сітка бюстгальтерів (розмірна таблиця ліфчиків):

Таблиця розмірів бюстгальтерів Jasmine

Якщо ти хвилюєшся, чи все зробила вірно і хочеш пересвідчитись у правильному виборі розміру бюстгальтера - сконтактуй з нашими феями-консультантами або ж завітай на примірку до магазину. Таким чином, ти дізнаєшся як підібрати ліфчик максимально точно.

Важливо пам'ятати, що розмір бюстгальтера може змінюватися з часом, тому варто вимірювати себе кожні 6 місяців або щорічно. Тіло жінки змінюється через коливання ваги, вагітність і старіння - і ці зміни можуть вплинути на розмір бюстгальтера. 

Отже, вибір правильного розміру бюстгальтера - це важливий крок до забезпечення комфорту, підтримки та запобігання будь-яких довгострокових пошкоджень грудей. Регулярно вимірюючи себе та обираючи правильний розмір, можна бути впевненою, що завжди носиш бюстгальтер, який правильно сидить і дозволяє почуватися впевнено та комфортно.

 

Також шукають: як підібрати бюстгальтер, розмір чашки бюстгальтера таблиця, розміри бюстгальтерів таблиця, таблиця для визначення розміру бюстгальтера, с розмір бюстгальтера.