Новини

JASMINE ПРЕЗЕНТУВАВ ВЕСНЯНУ КОЛЕКЦІЮ НА ВИСТАВЦІ KYIV FASHION 2019

01 лютого 2019
Відомий український бренд жіночої спідньої білизни JASMINE презентував нову весняну колекцію на виставці Кyiv FASHION, яка проходила з 30 січня по 1 лютого 2019 року в Міжнародному Виставковому Центрі (м.Київ).
 
Весняна колекція бренду JASMINE вражає своїми стильними новинками і приголомшує шаленої енергією і свіжістю. Яскрава, сонячна, барвиста - колекція реалізувала всі найсміливіші ідеї дизайнерів компанії JASMINE і представила тренди майбутнього сезону.
 
Серед новинок JASMINE - використання 3D мережива, яке підкреслює вишуканість моделі і додає романтичних ноток у ваш образ. Квіткові орнаменти, популярні серед жінок в останні пару сезонів, постануть в новому образі: флористичні мотиви будуть обіграні додатковими елементами у вигляді різних видів сіточок та інших додаткових аксесуарів.
 
Традиційно, український бренд жіночої спідньої білизни представив кілька нових конструктивних розробок у найтрендовіших кольорах (коралові, блакитні, квіткові і молочні відтінки). Безумовно, такі моделі стануть must-have`ами в гардеробах шалених модниць.
 
Fashion-колекції, стильні новинки, комфортна посадка, висока якість матеріалів - все це про нову колекцію JASMINE сезону "Весна-Літо 2019", яка зовсім скоро з'явиться в офіційному інтернет-магазині, у мережі фірмових магазинів і найпопулярніших торгових центрах країни.
 
 
 
JASMINE IS A MIRACLE.