Новини

JASMINE ПРЕЗЕНТУВАВ НОВУ КОЛЕКЦІЮ СЕЗОНУ SS2020

04 лютого 2020

Найвідоміший український бренд жіночої білизни JASMINE презентував нову весняну колекцію на виставці Кyiv FASHION, яка проходить з 5 по 7 лютого 2020 року в Міжнародному Виставковому Центрі (м.Київ).

Нова колекція сезону SS2020 від JASMINE - це насамперед справжнє весняне натхнення. Це почуття неодмінно охопить кожну прихильницю бренду, адже JASMINE має чим побалувати вибагливих fashionista.

Сміливі дизайнерські рішення простежуються у трендових конструкціях бра: це і подовжені бралети з глибоким вирізом, і неординарні холтери виконані з унікального мережива, а також всіма улюблені тріенджел у нових кольорах, декоруваннях та прикрасах. Моделі трусиків як завжди вражають уяву. Варіативність модельного ряду задовольнить будь-які образи: від стриманого кежуалу до провокаційного романтизму.

Особливо варто звернути увагу на палітру кольорів весняної колекції білизни JASMINE, адже саме вона репрезентує весняний дух та революційну свіжість. Квітковий, праліне, молочний та пудрові відтінки - це справжня ревіталізація колекції жіночої білизни.

Безперечно, колекція наповнена флористичними мотивами, декорованими спокусливим мереживом, плавними геометричними лініями в поєднанні з найтоншою спокусливою сіточкою, і звичайно ж, найтрендовішими принтованими полотнами.

Колекція SS2020 від JASMINE - це справжній miracle для сучасної жінки. Відвідайте наші фірмові магазини, щоб переконатися, що наша нова колекція створена саме для вас.

JASMINE IS A MIRACLE.