Новини

JASMINE LINGERIE FORUM 2019 - ЗНАКОВА ПОДІЯ В ІНДУСТРІЇ НИЖНЬОЇ БІЛИЗНИ

24 травня 2019

З 21 по 24 травня у м.Луцьк відбувся JASMINE LINGERIE FORUM 2019 організований найбільшим виробником спідньої білизни в Україні

 

JASMINE LINGERIE FORUM 2019 - це унікальний захід для бізнес-партнерів, де учасники форуму отримали неоцінені знання та досвід для успішного менеджменту свого бізнесу.

 

Програма складалася з виступу Генерального Директора, лекцій від фахівців, відвідин виробництва, а також презентацій нових колекцій. Варто зазначити, що учасники форуму мали змогу відвідати лекцію від Михайла Уварова - провідного експерта ринку жіночої спідньої білизни у країнах СНД, головного редактора галузевого журналу "Світ білизни."

 

Родзинкою заходу стала можливість відвідати виробництво найвідомішого українського бренду жіночої білизни та на власні очі переконатися у професіоналізмі компанії. Кожен учасник форуму зміг ознайомитися з усіма етапами виробництва, успішними принципами та правилами ведення бізнесу та детально розглянули моделі з капсульних колекцій білизни JASMINE.

 

Розважальна програма форуму безперечно сприяла натхненній атмосфері, що не залишило байдужим жодного відвідувача заходу.