Блог

WHO IS WHO? РОЗКРИВАЄМО ТЕМУ ТРУСИКІВ

20 березня 2019

Сучасна мода і тренди настільки різноманітні, що часто можна легко в них заплутатися. Саме різноманітність стилів і напрямків сучасної фешн-індустрії зводить нас з розуму. Новомодні новинки все частіше заплутують, лякають, і навіть здивовують. Але!

Час покласти край цим невиправданим почуттям і таки розібратися з усіма новинками (а головне з їх призначенням :)) в індустрії жіночої білизни. І почнемо, мабуть, із найнеобхіднішого - моделей трусиків.

Бразиліана: Запалююча Енергетика

Бразиліана - модель трусиків, де широка частина в області пояса і куприка поступово звужується, утворюючи трикутник. Таким чином, форма трусиків бразиліана нагадує два трикутника, зшитих разом.

Така модель може відрізнятися ступенем відкритості сідниць, тому вибір завжди залишається за вами. Врахуйте, що така форма трусиків ідеально підкреслює форму сідниць - візуально збільшує і додає об'єм. Так би мовити, сучасний пуш-ап для попи :)

Варіація матеріалів також не може не радувати око: тут і ультрамодна сіточка, і вишукане мереживо, і навіть дивовижна комбінація цих двох складових! Просто підберіть модель, яка надихне вас на нові звершення (повірте, в JASMINE ви обов'язково знайдете такі)

Чому запальна енергетика?

  • ідеально підходять під вечірні спокусливі наряди

  • підкреслює форму сідниць

  • зводять з розуму своєю посадкою і формами

Сліпи: Незамінна Класика

Сліпи - модель трусиків, де передня і задня частина майже повністю закриті, але при цьому характеризуються широкими бічними сторонами. Такі трусики можна назвати універсальними. Вони підходять під будь-який стиль одягу.

Сліпи відрізняються максимальним комфортом: задня частина сідниць повністю закрита, що ніяк не сковує рухи.

Але не думайте, що сліпи - це ідеальний "бабусин варіант"! Завдяки сучасним технологіям, сліпи вже давно перекочували з ряду "застарілі" в розряд "стильна, вишукана класика". У сучасних моделях сліпів з успіхом використовуються найрізноманітніші трендові полотна та матеріали, а також їх неймовірні поєднання, включаючи сіточку і бавовну. Сліпи від JASMINE обов'язково стануть must-have вашого білизняного гардероба)

Чому незамінна класика?

  • сліпи - це ЗАВЖДИ стильно і зручно

  • широкий вибір матеріалів

  • базова річ для будь-якого гардероба


 

Стрінги: Яскраві Спокусниці

Стрінги - модель трусиків, що складається з трикутної вставки спереду і тонкої смужки ззаду. Головною відмінністю стрінгів є максимально відкрита область сідниць, що, безумовно, має свої естетичні переваги.

По-перше, така модель ідеально підходить під облягаючий одяг - ідеальний силует і жодних зайвих складочок. По-друге, стрінги дуже легка модель трусиків, що дуже доречно у літній спекотний період.

Стрінги - ідеальний варіант для молодих модниць. Флористичні мотиви, мереживні візерунки, спокуслива сіточка - все це про незвичайні стрінги від JASMINE.

Чому яскраві спокусниці?

  • максимально відкриті сідниці

  • незвичайна легкість і комфорт

  • ідеальні для облягаючих силуетів

Шортики: Вишукані Аристократки

Шортики - модель трусиків, які повністю закривають сідниці. Передні і бічні частини шортиків мають однакову висоту, тому цю модель вважають найбільш закритою.

Варто зазначити, що така модель трусиків ідеально підійде для власниць струнких і довгих ніжок. До речі, хіба це не привід придбати таку модель? )

Шортики легко можна носити під вільний одяг: вони не сковують рухи, а скоріше навпаки, надають впевненості у собі. Варіацій цієї моделі не злічити: тут і повністю мереживні моделі, і натуральні бавовняні, і декоровані стильними принтами.

Чому вишукані аристократки?

  • максимально закрита модель, яка не сковує рухи

  • декоровані різними елементами

  • різноманітність використовуваних матеріалів