Блог

TRAVEL THE WORLD: ЯКУ БІЛИЗНУ ВЗЯТИ З СОБОЮ У ПОДОРОЖ?

19 квітня 2019

Не секрет, що подорожі стали нашим найулюбленішим хобі і найкращою розвагою. Тревелінг в останні роки завоював величезну популярність, завдяки появі лоукостів, а також знижок на букінгу або каучсерфінгу.

Безумовно, будь-який тріп - це океан вражень і море незабутніх емоцій. Ми намагаємося зробити нашу майбутню поїздку максимально цікавою і незабутньою, тому продумуємо все до дрібниць. Від А до Я, так би мовити. До речі, тут не просто збіг: літера Б таїть в собі щось особливо важливе для будь-якої подорожі - і це особливо важливе і є БІЛИЗНА.

Аеропорт - Автобус - Поїзд

Не важливо який вид транспорту ти вибрала для тревелінгу (будь-то літак, комфортабельний автобус або поїзд), важливо інше - правильно підібрана білизна.

Мабуть, багато хто зі мною погодиться, що будь-які тривалі переміщення в просторі передбачають стомлення і дискомфорт, тому створювати додаткові незручності через незручний одяг або некомфортну білизну, зовсім не хочеться.

Отже, щоб не потрапити у будь-яку халепу, пов'язану з нижньою білизною, радимо тобі при зборі валізи звернути увагу на такі пункти:

  • віддай перевагу натуральним тканинам - 100% бавовна вже ніяк не принесе шкоди твоєму здоров'ю
  • вибирай найкомфортніші для тебе посадки бра - бралети, як правило, справляються з цим завданням краще за всіх
  • сліпи або шортики - твій must-have під час подорожі (ну хіба що ☺)

Хвилиночку уваги! Чому саме бралети? Тут все просто. Завдяки особливостям даної конструкції бра, ти не будеш відчувати ніякого дискомфорту: природна підтримка грудей без додаткового пуш-апу або кісточок ідеально підійде для тривалих переїздів.

Північні країни

Ну про підштанники думаю говорити не варто, так?) Всі ми знаємо особливість всіх північних країн - низькі температури і пронизливий вітер на узбережжі холодного моря. Як ти здогадалася, це не те місце, де ти зможеш "блистати" в купальнику і показати всю красу своєї фігури.

Але все ж, чому краще віддати перевагу, якщо мета візиту сніжна Фінляндія, сувора Ісландія або казкова Норвегія?

  • зверни увагу на трусики із завищеною лінією талії - така модель ідеально підійде для холодного клімату
  • не забудь захопити комплектик пред-а-порте - сет з нічної сорочки і халату підійде на всі 100%

BTW, трусики із завищеною лінією талії - беззаперечний тренд цього сезону. Тут і ніжне мереживо, і яскрава сіточка, і загадковий мікс - головне, визначитися з моделлю, яка найбільше надихає)

Південні країни

Сонце, море, пальми, пляж - південні країни так і манять своїми екзотичними фарбами в поєднанні з теплим і м'яким кліматом. Воно й не дивно! Адже саме тут ти зможеш вдосталь похвалитися своїми чудовими формами, а також "протестувати" на оточуючих свої нові образи.

Але, як і в будь-якій справі, у таких випадках не варто сильно перегинати палицю і кидати без розбору у валізу все найяскравіше і найбарвистіше з того, що є в твоєму гардеробі. На що слід звернути особливу увагу:

  • легке мереживо - саме цей матеріал здатний вберегти нас від занадто високих температур, не створюючи при цьому дискомфорт
  • бра з м'якою чашкою - головне дати тілу якомога більше можливості дихати!
  • трусики-стрінги - така модель ідеально підійде для жарких сезонів + для ваших легких силуетів

Сподіваюся, ці невеликі лайфхаки скрасять твою незабутню подорож і подарують океан позитивних емоцій!) Have a nice trip!

P.S. І так, звичайно ж, не забуваємо фотографуватися і викладати фотки з подорожі в Instagram :)