Блог

СКАЖИ МЕНІ ЯКА ТВОЯ БІЛИЗНА, І Я СКАЖУ ХТО ТИ

02 січня 2019

Ну що ж. ... ось і настав довгоочікуваний 2019 рік, і всі готові почати виконувати поставлені цілі, завдання і обіцянки. Ну добре, не всі ... і явно готові не до виконання завдань ... :))

2019 обіцяє бути насиченим, якщо вірити всемогутнім і всезнаючим гороскопам. Китайський гороскоп, гороскоп за знаками зодіаку, квітковий гороскоп - усі вони сповнені надій і надихають нас на нові звершення в прийдешньому році. А що там з білизняним гороскопом?

Так-так, ви не помилилися, існує і такий! Тільки схожий він швидше за все на психологічний тест по визначенню характеру, темпераменту, і т. д. Та й базується він на твоїх вподобаннях та смаках, а не на даті твого народження.

Отже, все дуже просто: вибери білизну, якій віддаєш перевагу (або, яка переважає в твоєму гардеробі - іноді це різні речі?) і дізнайся, що розповість про тебе твоя інтимна річ.

Базова білизна білого, чорного і бежевого відтінку

Простіше кажучи, всіма улюблена «база». Любительки даного типу білизни найчастіше є в деякій мірі консерваторами, оскільки віддають перевагу давно вподобаній класиці, аніж модним, сміливим і супертрендовіим моделям спідньої білизни.

Але це зовсім не означає, що ці консерваторши такі собі «сірі мишки» або «пересічні особистості». Швидше навпаки, їхня яскрава індивідуальність найкраще проявляється на контрасті зі стриманістю базової спідньої білизни. Їм властива помірна впевненість в собі, і водночас вони високо цінують «зручність і комфорт». З одного боку, такі дівчата блискуче проведуть ділову зустріч з дуже важливим клієнтом, але в той же час, коли це знадобиться, кинуть все під три чорти і втечуть з корабля на бал.

Характерні риси: помірна впевненість в собі, консерватизм, ввічливість, дисциплінованість, спокійність, терпіння, прекрасне почуття міри і стилю.

Білизна з принтом

Принт може бути різним: від плюшевих ведмедиків і єдинорогів до чарівних квітів, неймовірних візерунків і орнаментів. Шанувальниці білизни з принтом - це такі казкарки і мрійниці, які чекають на своїх принців і мріють про диво. І до речі, їхнє диво - це не обов'язково стереотипний принц на білому мерседесі.

Мрії у таких дівчат досить різні: сім'я, кар'єра, квартира, машина, подорожі, свобода і т.д. Але об'єднує їх одне - здатність прикрашати та перебільшувати. І ніщо, і ніхто, не сміє говорити їм, що вони живуть в рожевих окулярах. Зрештою, хто сказав, що рожева реальність - це нереальність?:)

Характерні риси: креативність, сентиментальність, доброта, оптимізм, милосердя, щирість, скромність.

Білизна з мереживом

Так ... Сексуальні і безтурботні дівчата, які випромінюють свою сексуальну енергію і шалене бажання. Але не все так банально. Насправді, білизна з мереживом може багато розповісти про свою власницю.

Дівчата, які віддають перевагу мереживній білизни, дуже ранимі і романтичні натури. Їхня енергетика проявляється в іншому: промениста посмішка зводить з розуму оточуючих, а деяка безтурботність додає образу легкості. Але не думай, що такі дівчата «витають у хмарах» - вони знають собі ціну і часто можуть здатися грубими і нечемними.

Характерні риси: вразливість, жіночність, життєрадісність, балакучість, гарне почуття гумору, впертість.

Білизна з сіточкою

Ох вже ці прозорі і спокусливі моделі ... Така білизна викликає у нас незвичайні враження ... власне кажучи, його володарка і є та сама незвичайна особистість!

Любительки такої білизни - це завжди неординарні дівчата, які не бояться свого «внутрішнього я», і сміливо показують його оточуючим. Напористі, цілеспрямовані - такі дівчата завжди добиваються своїх цілей і не бачать жодних перешкод на своєму шляху. Але при цьому, не варто забувати, що за такою яскравою і сміливою індивідуальністю, ховається ніжна і дуже чуттєва натура.

Характерні риси: креативність, сміливість, індивідуальність, самовпевненість, напористість, цілеспрямованість.