Блог

ПІДБИРАЄМО БІЛИЗНЯНИЙ ГАРДЕРОБ ДЛЯ НАРЕЧЕНОЇ

16 квітня 2019

Весна вже в самому розпалі, а це значить що ось-ось нагряне весільний сезон: прекрасні дівчата-наречені в пошуках "тієї самої" сукні і вже ніяк не можуть дочекатися свого часу-ікс. Але! Не варто забувати, що образ нареченої - це не тільки весільна сукня, але і всі супутні деталі, які відіграють важливу роль у весільному look'у.

Весільна білизна для нареченої - це наймастхевніший маст-хев з усіх маст хевів! :) Саме неправильно підібрана білизна може зіпсувати весь силует, що погодьтеся, ніяк не припустимо для красуні-нареченої. Так що давайте краще розберемося що з чим носити, аби наш весільний образ виглядав на всі 100%.

Bride`s Bra

Перше, на що слід звертати увагу - це декольте вашої весільної сукні. Саме від цього ми і будемо відштовхуватися при виборі бюстгальтера.

Отже, якщо ви вибрали сукню  з відкритими плечима, то безумовно ні про які бретельки мови бути не може. Не забуваємо, що раз вибір припав на цю сукню саме через відкриті плечі, не варто приховувати цю красу за допомогою бретелей від бюстгальтера, хоч якими мереживними вони і не були б. Натомість підберіть відповідний балконет, який підкреслить витонченість форм і елегантно оголить ваші ключиці.

Якщо ж ви вибрали сукню з високою горловиною, то ви можете віддати перевагу зручним бралетам. І не думайте, що вони недостатньо "яскраві" для весільного образу! Завдяки вишуканому мережеву, бралети виглядають досить елегантно і трепетно. Крім того, у зручності їм немає рівних.

Для сукні з квадратним декольте ідеально підійдуть бюстгальтери з пуш-апом або м'якою чашкою - відштовхуйтеся від своїх уподобань і улюбленої посадки. Головне, щоб ваш бюстгальтер не передавлював лінію бюста - тоді ваше весільне декольте буде на висоті :)

Ще один кумир у наречених - весільна сукня з відкритою спиною. Тут вже варто розглядати бюстгальтери з силіконовими вставками, або ж навпаки бра під тенк-топ з витонченим мереживним плетінням ззаду.

Bride`s Panties

Найделікатніша частина весільного образу - витончені трусики. Необхідно підібрати ту саму модель, яка підкреслить сідниці і жодним чином не зіпсує всі враження від весільної сукні.

Почнемо з найпростішого - сліпи. Ця модель трусиків ідеально підійде під бальні сукні, оскільки вони з легкістю справляються із завданням "яскравого образу" і при цьому не будуть помітні на силуеті.

Весільна сукня фасону "рибка" або "русалка" вимагає уваги від трусиків із завищеною талією. Чому? Сукні даного фасону досить облягаючі, і тому для уникнення можливості появи "бічних вушок," варто віддати перевагу трусикам із завищеною лінією талії.

А ось сукня ампірного силуету притягує до себе любительок бразиліан. Ефект "пишної попи" в такому випадку подвоюється :) Крім того, вибір тканин дозволяє грати з текстурою: тут і сіточка, і мереживо, і запальний мікс двох варіантів.

Bride`s Accessories

Ну куди ж без аксесуарів? І перше, що спадає на думку - це спокусливий пояс для панчіх. Наречена готова до банкету, так би мовити :)

Але тут не варто захоплюватися: якщо сукня приталена і досить облягаюча, даний поясок може створити небажані складочки. Тому, в цьому випадку, краще віддати перевагу підв'язці - і весільний образ вдало завершений :)

Ну, а якщо ви вирішили порадувати себе пишним бальним платтям, то і весільний поясок не буде зайвим.

Pret-a-Porter, або Постільна Історія

А ось і найбільш інтригуючий момент вечора! :) А наречена повинна залишатися нареченою до кінця :) Тут на допомогу прийдуть різноманітні мереживні сорочки, сети піжам, халатики, і т.д.

Радимо звернути увагу на елегантні нічні сорочки у спокусливій комбінації "сіточка + мереживо". Такий образ неможливо не помітити)

А якщо все таки хочеться чогось тендітного і романтичного, то легкий та м’який халатик стане ідеальним завершенням вашого незабутнього дня.

Сподіваємося, стаття допомогла розібратися в особливостях весільних образів і ви легко зможете купити білизну для нареченої, а також будете сяятина всі 100%!)


 

P.S. Не турбуйтеся, JASMINE підготував величезний вибір весільних історій, де ви точно знайдете свій ідеал.