Блог

HOMESTYLE LOOK - ЩО ПІДІБРАТИ З НИЖНЬОЇ БІЛИЗНИ?

04 липня 2019

Кажуть, що якщо одночасно зняти підбори і бюстгальтер можна померти від щастя ... Але хвилиночку, хіба образ приголомшливої дівчини залишається за зачиненими домашніми дверима? А що тоді за ними?

А за ними все та ж приголомшлива дівчина, тільки в "домашній обгортці". До речі, саме про цю обгортку ми і хочемо сьогодні поговорити. Розкриваємо секрети домашньої приголомшливості:)

Комбінація "Майка + Шорти"

Мабуть, найпопулярніший вибір серед сучасних модниць. Простота і зручність - основні критерії даного способу. Але не все так просто!

Здавалося б, що ще можна придумати з традиційно домашнім сетом ?! А як щодо французького шику?) Так, саме в ньому таїться секрет домашньої комбінації: дивовижне принтоване французьке полотно додає образу такої витонченості, проти якої неможливо встояти.

Натуральні тканини, свобода рухів і стильні елементи - зустрічай мене, Париж! )

Халатики

Ми звичайно ж пам'ятаємо всі ці мімімішні романтичні епізоди з фільмів, де дівчина недбало накидає на себе легкий халатик і продовжує займатися домашніми справами ..) Так от, а чому б і не повторити цей сценарій?)

Халат - це невід'ємна частина нашого sweet-home гардероба. Існує величезна безліч фасонів: короткі, довгі, з бантами, рюшами, мереживом і т.д. Ми пропонуємо звернути увагу на халати, виконані зі спокусливої сіточки довжиною трохи вище коліна.

Такий халатик від JASMINE неодмінно вб'є вас і всіх ваших домочадців легкістю і елегантністю, а мереживні елементи додадуть грайливий настрій і "зроблять ваш день".

Сорочка

Без неї вже зовсім ніяк :) І тим більше, хто сказав, що в сорочці можна тільки спати?) Погодься, що пора вже покінчити з цими застарілими стереотипами)

На сьогоднішній день, сміливо можна сказати, що сорочка - частина білизняного гардероба з безліччю функцій. Так, в ній зручно ніжитися у ліжечку так само як і насолоджуватися ранковою кавою на кухні) Головне - підібрати зручну сорочку, що не сковує рухів і додає впевненості в собі (так-так, є і такі!)

Наприклад, зверни увагу на сорочку з колекції SHELL від найвідомішого українського бренду JASMINE. Тут, як то кажуть, все при ній: легкість, романтичність, і трохи драматургії образу :) Крім того, сорочка декорована елементами домашнього плетіння - ну як вже тут пройти повз?)

Бралети

Уже всі модні глянці встигли розповісти нам історію чарівного бралету - вид бюстгальтера, що нагадує мереживний топ :) Чи варто говорити про нього в концепті домашнього образу? Ще й як!

Перевірено на собі: бралет настільки зручний, що знімати його не захочеться ніколи))) Завдяки своїм конструкторським рішенням, бралет підкреслює природну красу бюста, підтримує груди і гарантує комфортну посадку. Саме тому домашній образ можна легко створити за допомогою цього чарівного елементу жіночого туалету!

BTW, тут ти вільна погратися з формами: комбінувати бралет з шортами, трусиками, загалом - з усім в чому тобі комфортно!)

Боді

Скажемо відразу: боді - це яскраве і сміливе рішення для домашнього look`у) Але і ми тут не з лякливих, так?

Чому варто звернути увагу на цей елемент гардеробу? По-перше, це нестандартний образ: досить романтичний і сексуальний водночас. По-друге, вдома у ньому абсолютно комфортно. Ну а по-третє, це ж шалено красиво!

Отже, вибір за тобою! І пам'ятай, що домашній образ ніколи не обмежується одним комплектом ...)