Новини

ЗУСТРІЧАЙТЕ НОВОРІЧНУ КОЛЕКЦІЮ CELEBRITY ВІД JASMINE

06 грудня 2019

Fashion-колекція Celebrity від JASMINE - це новорічна магічна колекція, яка наповнена феєричним передчуттям свята, піднесеним настроєм і атмосферою зоряної червоної доріжки! Це твій celebrity-time - відчуй себе справжньою зіркою, до якої прикуті погляди мільйонів.

У колекції Celebrity від JASMINE представлені справді унікальні конструкції бра з неймовірним поєднанням матеріалів і аксесуарів, які напевно порадують усіх прихильниць українського бренду. Колекція охоплює дивовижний triangle виконаний у новому дизайні, де чашечка візуально подовжена вишуканим мереживом, холтер з вишуканим поєднанням сітки і мережива, бретелі якого на спині лаконічно декоровані, і багато інших моделей бра, які безсумнівно стануть улюбленцями.

Крім того, родзинкою колекції вважається унікальне боді з довгим рукавом, виконане з вишуканого німецького мережива. Такий елемент гардеробу стане яскравим акцентом будь-якого look`у.

Колекція представлена у двох традиційних кольорах - яскравому червоному та насичено чорному відтінках.

Шукай новорічну колекцію Celebrity у фірмових магазинах JASMINE та в офіційному інтернет-магазині jasmine.ua. Поспішай на справжній зірковий шопінг!

JASMINE IS A MIRACLE.