Новини

Зустрічай осінь у повному озброєнні з новою колекцією від Jasmine!

12 жовтня 2021

Iris — магічна колекція білизни, ідеальна, щоб підіймати твій настрій щоранку цієї осені!

Ось декілька переконливих аргументів на її користь:

⁃ високоякісне німецьке мереживо та нові м’які форми бюстгальтерів,

⁃ цікаві моделі трусиків на будь-який смак та вишуканий поясок для панчіх,

⁃ родзинка колекції — неймовірні та ефектні боді, які уже стали бестселерами.

 

Колекція доступна у двох кольорах — чорному та винному.

Кожна форма бюстика унікальна по-своєму та чудово поєднується із будь-якою моделлю трусиків.

Semy — універсальна форма пуш-ап від Jasmine, ідеально підійде для широко посаджених грудей і підкреслить твоє декольте! Мереживо ніжно обрамлює нюдову чашечку.

Elin — аналог попередньої моделі у винному кольорі, повністю мереживна, якісний пуш-ап та перевірена посадка. Родзинка цієї чашки — оздоблена мереживом бретель.

Seil — ще один бюстик пуш-ап неповторного дизайну та з подвійними бретелями. Ідеальна посадка та комфорт. Погодься, виглядає розкішно.

Nila — нова форма з v-подібним розділювачем. Повністю мереживний варіант, дубльований для додаткової підтримки. Це максимум краси у твоєму гардеробі. Головне — правильно підібрати розмір.

Inez — нова максимально відкрита форма, бюстик створений із ніжного мережива та сіточки на кісточці, дуже зручний, а подвійна бретель забезпечує додаткову підтримку.

Alsu — це мереживна чашка продубльована тоненькою м’якою сіточкою для додаткової підтримки, завдяки цьому твоє декольте буде виглядати дуже спокусливо навіть без пуш-ап, а мереживо служитиме ще довше.

Shey — чашка, про яку мало не щодня у нас запитували: «Коли?». Зустрічай — той самий м’який балконет, новинка від Jasminе! Трендова форма, проте без пуш-ап. Завдяки продуманій та перевіреній конструкції бюстик чудово підтримує.

Холтер Elli — це передусім максимальний комфорт. Одягай його під сорочку до джинсів чи спіднички та сяй!

Під усі бюстики в колеції передбачено 5 видів трусиків та неймовірний сексуальний поясок для панчіх.

Боді з колеції Iris — це справжня розкіш! Federica — боді з м’якою чашечкою на кісточці, вставками з сіточки та закритою спинкою. Сміливо одягай його під оверсайз піджак та брюки — для неймовірних образів.

Боді Fabiana — це сексуальний дизайн, м’яка чашечка без кісточки, відкрита спинка та завищена лінія бедра, що візуально подовжує ніжку й підкреслює переваги фігури.

Якщо у тебе залишилися питання — сміливо пиши нашим феям.

Вони допоможуть обрати правильний розмір та форму. Або забігай на примірку у фірмові магазини Jasmine, адже краще один раз приміряти, аніж 10 разів побачити! І неймовірних пригод тобі, Красуне!