Блог

Зваблива білизна, що підкреслить твою красу

13 березня 2023

Білизна – не лише базова потреба, це відображення стану та настрою жінки в той чи інший день, момент тощо. Так що ж одягнути, якщо хочеться чогось екстравагантного та сміливого? А, якщо настрій зваблювати та спокушати? А, якщо втомилась від буденних образів на роботу? Що ж одягнути, якщо настрій – бути королевою?

Боді

Той випадок, коли і зручно, і спокусливо! Облягаючий крій красиво підкреслить фігуру, а велике різноманіття матеріалів дозволить обрати ідеальний боді для конкретної події (як частину повноцінного образу на роботу, корпоратив, зустріч з подругами або ж як окремий предмет еротичної білизни).

Боді Jasmine

Корсети

Завжди актуальна класика, яка доступна у безлічі дизайнів! Вони так красиво стягують талію, гарно підтримують бюст і створюють силует пісочного годинника. У різних варіантах стилізації підійдуть для безлічі нагод: і на роботу під піджак, і на якесь святкування під брюки, і на побачення-прогулянку під джинси.

Корсети Jasmine

Тедді

Провокаційна жіноча білизна для сміливих! Зазвичай відшивається з прозорих або напівпрозорих полотен і має екстравагантні вирізи на спинці або ж по боках. Часто еротична білизна декорується рюшами, мереживом чи стрічками.

Тедді Jasmine

Бебідол

Цей стиль білизни зазвичай передбачає нічні сорочки. Вони часто виготовляються з легкої, напівпрозорої тканини: шифон, шовк, тощо. Верх таких виробів переважно має форму бралету, а низ – вільної спідниці. Цей стиль ніжно підкреслить усі найспокусливіші вигини твого тіла і додасть гламуру та «дівчачості» в образ. Ідеально для формату звабливої переднічної білизни та хатнього одягу, перед яким не зможе встояти жоден чоловік.

Бебідол Jasmine

Панчохи та підв'язки

Панчохи – це класика, яка набрала популярності ще у другій половині 19 століття (якщо ми говоримо про жінок) і яка є дуже спокусливою у поєднанні з поясом. Пояси для панчіх бувають у різних дизайнах: більш звабливі або ж без мережива і об’ємного декору для щоденного носіння.

Знаєш, якби ти була Русалкою, то ми були б твоїм хвостом; якби ти була Наполеоном, то ми були б твоїм маленьким зростом; ну і, якби ти була Сальвадором Далі, то ми були б твоїми вусами. Чому? Бо ти – прекрасна, а ми – твоя ідеальна «родзинка», яка завжди готова розділити твій настрій! І незалежно від того, якому стилю білизни ти надаєш перевагу (класичному чи більш зухвалому), у нас є багато варіантів, які підкреслять твою красу і сексуальність.