Новини

НОВА FASHION-КОЛЕКЦІЯ SILVER - СЯЄМО РАЗОМ З JASMINE

31 жовтня 2019

Нова fashion-колекція SILVER - це справжнє сяйво з елементами витонченості та стриманості. Кожна прихильниця бренду JASMINE буде вражена трендовими варіаціями моделей жіночої білизни - і без перебільшення, тут кожна знайде свого улюбленця.

В основу колекції лягло німецьке мереживо з ефектом мерехтіння та ультратрендовий візерунок зірки, що додало fashion-колекції особливого шарму та загадковості. Варіативність моделей бра, включаючи бюстгальтери як з м’якою чашечкою так і з push-up, комфортні та стильні трусики, найчарівніша нічна сорочка та вражаюче боді - усе це і створює сяючу атмосферу колекції SILVER from JASMINE.

Своєю промовистою назвою, fashion-колекція натякає на неординарну кольорову палітру - саме сріблястий відтінок заполонить серця найвибагливіших модниць світу. Крім того, колекція SILVER представлена також і у традиційно must-have`ному чорному кольорі.

Нова fashion-колекція SILVER в кольорі silver вже доступна у фірмових магазинах JASMINE та в офіційному інтернет-магазині jasmine.ua. Поспішайте на сяючий шопінг до JASMINE! 

JASMINE IS A MIRACLE.