Новини

МАГАЗИНИ JASMINE ПРЕЗЕНТУВАЛИ НОВІ ТОВАРНІ КАТЕГОРІЇ

05 листопада 2018

МАГАЗИНИ JASMINE ПРЕЗЕНТУВАЛИ НОВІ ТОВАРНІ КАТЕГОРІЇ

 

Найвідоміший український виробник жіночої білизни JASMINE (м.Луцьк) презентував у своїх флагманських магазинах абсолютно нові товарні категорії і продукти з колекції сезону FW2018 / 2019.

Мабуть, найтрендовіша новинка цієї осені - широка лінійка бавовняних боді з колекції JASMINE COMFORT. Навіть найвимогливіша модниця гідно оцінить зручність, якість і модельний ряд цієї нової колекції. У магазинах JASMINE представлений широкий асортимент бавовняних боді: від майок-сліпів і майок-стрінгів до традиційних моделей з коротким і довгим рукавом. Кольори колекції - чорний та бежевий. Розмірна сітка - S-XL.

Ще одна сенсаційна новинка від JASMINE - колекція бавовняних боді COTTON BODY LASER CUT - виконана з високотехнологічного італійського полотна (80% бавовни, 20% еластану) за допомоги унікальної безшовної технології LASER CUT. Як стверджують дизайнери JASMINE, ці суперсучасні моделі боді поєднуються з будь-яким стилем одягу та підходять для будь-якого випадку будь-якій жінці. Колекція COTTON BODY LASER CUT представлена ​​в трьох основних кольорах: чорний, бежевий та білий. Розмірна сітка - S-XL.

JASMINE представив ще дві нових категорії, які заслуговують на увагу споживачів - це лінійка м'яких і теплих бавовняних піжам від всесвітньовідомого виробника ITALIAN FASHION (Польща-Італія) і кілька видів коригуючої білизни виробництва компанії MITEX (Польща), які доповнять асортимент фірмових магазинів JASMINE і, напевно, припадуть до смаку багатьом жінкам.

Будемо раді бачити Вас у фірмових магазинах JASMINE і бажаємо вдалих покупок!

 

JASMINE IS A MIRACLE.

 

Офіційний інтернет-магазин JASMINE.UA

 

Для довідки.

Компанія JASMINE LINGERIE - найбільший виробник жіночої корсетної білизни. Компанія заснована в 2016 році. Найвища якість матеріалів і комплектуючих, ідеальна посадка, комфорт, зведений в абсолют, наймодніші тренди за дуже демократичними цінами - це все про білизну від бренду JASMINE. Компанія керує власною мережею однойменних фірмових магазинів JASMINE (16 торгових точок), розташованих в 9 найбільших містах України (Київ, Дніпро, Харків, Львів, Одеса, Луцьк, Ковель, Житомир, Вінниця). Асортимент фірмового магазину налічує від 700 до 1200 найменувань продукції. Торгова площа - від 80 до 230 кв м