Новини

JASMINE ПРЕЗЕНТУВАВ НОВУ КОЛЕКЦІЮ СЕЗОНУ FW 2019-2020

12 вересня 2019

Провідний український бренд жіночої білизни JASMINE презентував нову осінню колекцію на виставці Кyiv FASHION, яка проходила з 10 по 12 вересня 2019 року в Міжнародному Виставковому Центрі (м.Київ).

Нова осіння колекція сезону FW 2019-2020 від JASMINE - це революційні дизайнерські рішення, які простежуються в сміливих конструкціях бра: це і подовжені бралети з глибоким вирізом, і неординарні холтери з додатковими бретельками, а також всіма улюблені тріенджел з витонченими мереживами. Моделі трусиків вражають своєю різноманітністю: варіативність модельного ряду з легкістю доповнить найконтрастніша образи, а пояси для панчіх додадуть невимушеної привабливості.

Якщо говорити про мейнстрім осіннього сезону, то вишукані боді неодмінно стануть родзинкою найтоповіших колекцій білизни. Шанувальниці бренду неодмінно оцінять цю частину колекції JASMINE, який приготував дивовижні за красою боді у найрізноманітніших варіантах: і з подовженим рукавом, і з грайливим декольте, і декорованими яскравими принтами, і з незвичайною австрійської вишивкою.

Палітра кольорів нової колекції білизни JASMINE вразить навіть найвимогливішу fashionista. У колекції використовуються найактуальніші і трендові кольори, які створюють справжню богемну рапсодію: чарівний чорний, глибокий шоколад, морська хвиля - всі кольори колекції незмінно поєднуються між собою, створюючи нову палітру відтінків і півтонів. Вони також дають унікальну можливість кожній дівчині створити свій неповторний образ.

Принти та візерунки, представлені в новій колекції бренду створюють якусь неймовірну гармонію, майже музику. Колекція наповнена флористичними мотивами, декорованими спокусливим мереживом, плавними геометричними лініями в поєднанні з найтоншою спокусливою сіточкою, і звичайно ж, найтрендовішим анімалістичним принтом цієї осені.

Нова колекція FW 2019-2020 - це справжній miracle для сучасної жінки. Відвідайте наші фірмові магазини, щоб переконатися, що JASMINE створений саме для вас.

JASMINE IS A MIRACLE.