Новини

JASMINE ПРЕДСТАВИВ НОВУ КОЛЕКЦІЮ ЖІНОЧОЇ БІЛИЗНИ FW 2018-2019

10 вересня 2018

На виставці Кyiv FASHION, яка проходила з 5 по 7 вересня 2018 року в Міжнародному Виставковому Центрі, лідер у виробництві жіночої білизни JASMINE (Україна, Луцьк) презентував нову колекцію сезону осінь-зима 2018/2019, а також проанонсував колекцію Весна-Літо 2019 .

Жінки знають, що білизна від JASMINE- це завжди маленьке диво, гідне захоплення. І цей раз не став винятком. Нова осіння колекція білизни від JASMINE справляє справді незабутнє враження.

У цьому сезоні бренд JASMINE представив яскраву колекцію серії FASHION в трендових кольорах і нових конструкціях, ультрамодну і комфортну молодіжну лінію COLORS з використанням принтованої бавовни, а також найунікальнішу новинку цього сезону - лінійку бавовняних боді з колекції COMFORT, виконану з італійських полотен за технологією безшовної обробки LASER CUT.

Найвища якість матеріалів і комплектуючих, ідеальна посадка, комфорт, зведений в абсолют, наймодніші тренди за дуже демократичними цінами - це все про нову осінню колекцію від JASMINE, яка у найближчий час з'явиться в мережі фірмових магазинів і в офіційному інтернет-магазині.

JASMINE IS A MIRACLE.