Блог

ЩO ПІД ЩО НОСИТИ? ПІДБИРАЄМО БІЛИЗНУ ПІД ОДЯГ

11 січня 2019

Здавалося б, що з сучасними блогерами, стилістами, інфлюенсерами, та доступом в інтернет, проблем з підбору білизни не повинно виникати в принципі. Але практика показує, що не все так просто.

Найчастіше, відвідуючи популярні магазини, ми бачимо яскраві і незвичайні бюстгальтери, трусики-шортики, стрінги, танга, які, безумовно, приводять нас у захват, і ми робимо так звані «емоційні» покупки. Але у такого розмаїття модних і красивих пропозицій є свої підводні камені. Купуючи ту чи іншу модель трусиків або бюстгальтера, ми часто потрапляємо в історію, назва якої «зніміть це негайно!»

Для того, щоб не стати «зіркою Інстаграму» (в сумному сенсі цього поняття), ми пропонуємо слідувати простим правилам, які пояснюють, яка білизна підходить під той чи інший одяг, і на чому слід акцентувати свою увагу при виборі білизни.

Білий верх + тілесна білизна

Безумовно, майже у кожної дівчини є хоча б один комплектик, так званої, базової, повсякденної білизни у стандартних відтінках: білому, чорному або тілесному. Їх необхідність базується на простому правилі: біле під біле, а чорне під чорне. Але!

Якщо ти віддаєш перевагу білому верху (біла блузка, сорочка, і т.д.), то ми все-таки рекомендуємо поєднувати його зі спідньою білизною ТІЛЕСНОГО відтінку. Чому? Все дуже просто: білий бюстгальтер під білою сорочкою буде більш помітний, ніж той же бюстгальтер, але в тілесному кольорі. Крім цього, біла білизна при яскравому денному освітленні забирає на себе занадто багато уваги, а це не наша основна мета.

Джинси з високою талією + трусики з високою талією

Це правило дуже легко запам'ятати: все, що високе, то і повинно залишатися високим. І мова йде не тільки про джинси. Сюди також зараховуємо і брюки, і шорти, і спідниці з високою талією, і кюлоти.

Чому так важливо дотримуватися «правила висоток»? Якщо хочеться підкреслити наявність «боків», то звичайно, дотримуватися цього правила зовсім не обов'язково. Але, якщо все-таки хочеться підкреслити свій витончений силует, то трусики з високою талією ідеально підійдуть під твої улюблені high rise skinny.

Облягаючий одяг + безшовна білизна

Про це вже багато було сказано, але як то кажуть, доки не впріти, доти не вміти. Багато дівчат одягаючи облягаючу сукню, яка підкреслює всі їхні переваги, так і норовлять одягнути красиву, яскраву, мереживну білизну, аби, так би мовити, «бути у всеозброєнні».

На жаль, ця позиція є не зовсім вірною, оскільки розкішна мереживна білизна «вкраде» всю красу облягаючої сукні. Пам'ятай, що кожен сантиметр мережива, кожен шов і кожна складочка при такому розкладі буде чітко видна на силуеті.

Але вихід є, і вихід цей називається «безшовна білизна». Вона ідеально підходить під такий одяг. Безшовна білизна зливається з формою тіла, і таким чином, буде непомітною під облягаючою стильною сукнею.

Відкриті плечі + балконет

І жодних бретелей! Погодься, що топи і блузи з відкритими плечима були придумані для того, щоб показати саме твої плечі, а не товсті бретелі бюстгальтера.

Тому, вибираючи красивий топ, підбери до нього гарний балконет зі знімними бретелями. Такий тип бюстгальтера ідеально підійде до топа з відкритими плечима і в той же час ідеально підтримає груди.

А що там з бралетом?

Так-так, ми знаємо, що всіма улюблений бралет за останні пару років відвоював собі чільне місце у нашому гардеробі. Однак, не варто занадто зловживати цим трендовим різновидом жіночої білизни.

Якщо справді хочеться підкреслити красу свого бралету, віддай перевагу сорочці з напіввідкритими або ж злегка спущеними плечима, блузі з напіввідкритою спинкою, або ж зроби свій бралет основним акцентом look`у, просто накинувши на плечі блейзер, або жакет.

Сподіваюся, що мої нехитрі поради підуть на користь, і ти завжди і всюди будеш виглядати надзвичайно!

Твоя JASMINE