Блог

ВСЕ ВАЖЛИВЕ В ДЕТАЛЯХ: НАЙМОДНІШІ ПРИНТИ, ВІЗЕРУНКИ ТА МАЛЮНКИ [МАКРОЗЙОМКА]

13 травня 2019

Ти коли-небудь замислювалася над тим, наскільки важливий для тебе той чи інший візерунок у нижній білизні? Думаю так:) Адже перше, що привертає нашу увагу, ховається саме в ньому - у візерунку, малюнку або принті, що прикрашають наші бюстгальтери, трусики, пояси для панчіх, і т.д.

Хтось в захваті від флористичних мотивів, комусь подобається незвичайний принт у вигляді гусячої лапки, ну а для когось і невеликого малюнка на трусиках буде цілком достатньо. Але, варто зазначити, що тут головне інше - витонченість, з яким виконана кожна деталька і майстерність зображення орнаменту. Про це поговоримо детальніше.

Невеликий спойлер: ти будеш в захваті від такої подачі матеріалу!

Мереживо в деталях

Про мереживо можна говорити цілодобово ... Витончене мереживо - це, за традицією, одна з найпопулярніших деталей у білизні. Воно й не дивно! Завдяки своїй ніжності та легкості, мереживо вже давно завоювало серця найвимогливіших модниць світу.

А квіткові мереживні орнаменти іноді просто зводять з розуму (ні, до психіатра записуватися ще рано :). У мереживних візерунках ми можемо зустріти і півонії, і анемони, і чарівні троянди, і просто несосвітенне буйство різних кольорів, бутонів і букетів.

Тільки поглянь на витонченість німецького мережива: флористичні мотиви дуже чітко проглядаються на лінії бра, а сексуальні бразиліани часто приголомшують мистецтвом мереживного і квіткового декорування. До речі, варто зазначити, що кожна дівчина зможе підібрати собі білизну за смаком і характером) Варто тільки уважніше придивитися до дрібних деталей.

Ефект плетіння

Перше, що спадає на думку, це звичайно ж нитки і спиці для в'язання, а також в'язаний плед, шарфик або бабусині шкарпетки ... Але! Все набагато крутіше :) Ефект домашнього плетіння створює дивовижне мереживо (хай живе старовинне прикладне мистецтво плетіння макраме), яке повторює флористичні візерунки, створюючи при цьому чарівні переплетення і ілюзії.

А ще варто звернути увагу на колірну палітру: особливо витончено виглядає в блакитному або персиковому відтінках. Кожен з них навіває свої теплі і зворушливі спогади ...

Принтоване полотно з ефектом ілюзії

Обережно! Наведений нижче контент заворожує і вражає уяву.

Що ми знаємо про ефект ілюзії? Ах так, це коли ти бачиш те, чого насправді не існує. Досить примітивна дефініція, але і ми не Вікіпедія :) Так ось, а що таке ефект ілюзії в білизні? Насамперед, це французький принт з орнаментом, який, власне кажучи, і створює ефект ілюзії.

У нашому випадку, це флористичний візерунок, який зачаровує своєю магією: здається, що квітка розпускається у нас на очах при кожному дотику.

Смугастий рейс:

Ще один лідер в гонці трендів - це принт "в смужку". Жоден модний дім у цьому сезоні не обійшовся без варіації на цю тему: жакети, тренчі і навіть сумки виконані "в смугастих тонах" або у "морську смужку"

JASMINE пропонує яскравий бавовняний комплект білизни декорований традиційним смугастим принтом в синьо-білій гамі. Такий комплект завжди надихає на відпустку: море, сонце, пляж і смугастий рейс ... :) Гарного літа і захопливих подорожей!