Блог

ТРИ "YES!" НА КОРИСТЬ БАВОВНЯНОЇ БІЛИЗНИ

12 листопада 2019

Не секрет, що ми хочемо все і відразу. Якщо одяг, то найстильніший. Якщо шоколадка,то найсмачніша. Якщо комп'ютер - то найпотужніший.

Аналогічно і з нашою нижньою білизною: ми хочемо дістати найстильніше, найкомфортніше і найнатуральніше. І бажано, щоб всі ці якості поєднувалися в одному комплекті. Чи буває так? Або це a kind of magic? Відповідь проста: keep calm і go on reading, адже JASMINE вже знайшов ту саму чарівну паличку, яка виконує всі бажання - це натуральна бавовняна білизна від найвідомішого українського бренду.

Якщо ти ще не впевнена, що бавовняна білизна "це прям твоє", то ось тобі три основні причини, які переконають тебе перейти на темну сторону. Жартую, адже вже і так відомо, що всі жінки ...)

Комфорт

Тисне, давить, натирає ... Все, тепер офіційно: ці три слова більше не будуть супроводжувати твої білизняні покупки :) Oh, God ... Why?!? (Зробимо вигляд, що ми всі дуже засмутилися) Тому що бавовняна білизна - це насамперед ЗРУЧНІСТЬ і КОМФОРТ.

Візьмемо як приклад бавовняний бра від JASMINE з осінньої колекції MELODY: бюстгальтер push-up з формованою чашкою ідеально підтримує груди, і при цьому його кісточки НЕ передавлюють грудну клітину. Або ось трусики без традиційних тугих гумок з колекції SPACE - так, ти все правильно зрозуміла: більше ніяких "вушок" і "татуювання" у вигляді червоної смуги.

Комфортна посадка бюстгальтерів, зручні трусики, легка тканина - це все, що ти повинна знати про те, якою має бути бавовняна білизна :)

Натуральність

Уся бавовняна колекція жіночої білизни COLORS from JASMINE виробляється з високоякісної шовковистої бавовни, що пройшла силіконову та ензимну обробку. І декорована, як правило, німецьким мереживом й оснащена іспанськими гумками.

Слід зазначити, що в цьому сезоні, ми також застосували абсолютно новий тип бавовняного полотна з високим вмістом еластану, яке не вимагає використання додаткових гумок. Над цією технологією ми працювали більше року і тепер з радістю можемо представити тобі новинки в мережі наших фірмових магазинів JASMINE, а також на офіційному сайті jasmine.ua.

What is EXTREMELY important: сподіваюся, вже всім відомо якої шкоди для здоров'я жінок наносять синтетичні речі, до складу яких входять елементи, що викликають подразнення, свербіж і почервоніння. Бавовна ж - натуральна тканина, м'яка, володіє прекрасними повітропроникними властивостями, не викликає неприємних відчуттів, гіпоалергенна і підходить буквально всім.

Тренди

Хто сказав, що бавовна це "old fashion"? У сучасному fashion-світі, тренди більше не залишаються поза межами бавовняної нижньої білизни. Тепер, бавовна і тренд - це практично синоніми, якщо не заглиблюватися в лінгвістичну термінологію :)

Отже, на що слід звертати увагу? Перше - принти. Згодна, їх різноманітність просто вражає: флористичні візерунки, складна геометрія, абстракція - так на чому ж все таки зупинитися? Безпрограшний варіант - геометричні орнаменти. Сюди ми включаємо і улюблену "клітку", і стримані смуги, і навіть складні геометричні фігури.

Ще один гідний варіант - анімалістичні принти. Так, саме вони знаходяться в топі протягом останніх сезонів і, більш того, захоплюють все нові території) Наприклад, варто звернути увагу на стильну майку з широкими бретелями з анімалістичним принтом "зебра" - відмінний варіант для домашнього look`а.

Крім цього, колірна палітра грає не менш важливу роль. Пастельні ніжні відтінки зі складними принтами - must-have цього сезону. Тому, без сумнівів, варто звертати увагу на моделі виконані в ніжних блакитних, синіх, або світло-сірих відтінках.

Як на мене, наступний крок очевидний - покупка найстильнішого, найнатуральнішого комплекту жіночої білизни від найвідомішого українського бренду JASMINE. Бачиш? Всі "най" зібрано в одній колекції :)

JASMINE IS A MIRACLE.