Блог

ТРЕНДИ СЕЗОНУ ВЕСНА 2019, ЧИ ЩО ТАМ "ВАНГУЮТЬ" ТРЕНДСЕТТЕРИ?

01 березня 2019

Нарешті весна вже настала, і нам пора почати готуватися поповнювати гардероб модними весняними новинками. До речі, про модні новинки: що там зараз трендсеттери називають «останнім писком»?)

Давайте спробуємо розібратися в трендах прийдешнього сезону і прикупити новомодні новинки жіночої нижньої білизни. Щоб там не було, а нам з вами, дівчата, потрібно бути напоготові:)

 

Ефект плетіння

Ультрамодне німецьке мереживо, що імітує домашнє плетіння - беззаперечний тренд сезону. Я впевнена, що надихаючі кольори весни, стильні моделі та ідеальна посадка бюстгальтера не залишать байдужою жодну красуню!

Особливу увагу варто звернути на модні бралети, які стали шалено популярними в останні пару сезонів. Ефект плетіння додає їм легкості, що безумовно робить бралетт must-have`ом вашого гардеробу.

Весільна білизна

Трохи про розхоже кліше. Біла мереживна білизна виключно для красуні-нареченої. Саме тому ми так обережно ставимося до цього кольору в білизні. Всі ці лялькові рюшики, вигадливе мереживо, пасочки, фігурні бретелі і камінчики на трусиках з високою талією підходять, як нам здається, тільки для якихось особливих випадків. Але ні! Біла мереживна жіноча білизна - це насамперед вишуканість, витонченість і елегантність.

Весняний сезон ніяк не може обійтися без такого кольору білизни в гардеробі! Мереживо підкреслить витонченість образу, а білий колір додасть весняний настрій. І хто знає, можливо все-таки особливий випадок настане вже цієї весни?)

Флористичні мотиви

Так-так, весна з кожним днем ​​все сильніше і сильніше набирає обертів. А весна - це сонце, пташки і, звичайно ж квіткові бутони, що розпускаються. Саме тому флористичні мотиви такі популярні в цьому сезоні у всіх модних брендів жіночої білизни. Але не думайте, що все по-старому: квіткові орнаменти модифікуються і стають все більш тонкими, часом навіть вишуканими.

3D ефект

Сучасні технології не стоять на місці: віртуальна реальність продовжує свою переможну ходу і все рішучіше вривається в наше з вами повсякденне життя. Індустрія нижньої білизни теж не залишилася осторонь від загальносвітових тенденцій! Нижня білизна з тканин і вишивкою з 3D-ефектом - це неймовірні технології, які втілилися в стильних моделях бюстгальтерів і жіночих трусиків.

Завдяки поєднанню вишуканої сіточки і квіткових мотивів, моделі жіночої білизни JASMINE з колекції Flirt підкорюють серця найвимогливіших модниць світу.

Зовсім скоро всі ці та безліч інших новинок будуть доступні в фірмових магазинах JASMINE, а також в нашому офіційному інтернет-магазині. Слідкуйте за нашими новинами і не пропустіть яскраві новинки!

 

JASMINE IS A MIRACLE. MIRACLE IS COMING