Блог

СОНЯЧНЕ ЛІТО АБО БІЛОСНІЖНА ЗИМА? ПІДБИРАЄМО БІЛИЗНУ ЗА КОЛЬОРОТИПОМ

04 квітня 2019

Кольоротип зовнішності, також відомий як колірний тип або тип краси, відноситься до системи класифікації людей на основі їх зовнішніх характеристик, включаючи колір волосся, колір очей і відтінок шкіри. Кольоротипи зовнішності використовуються в індустрії моди, стилі та косметології для визначення найбільш відповідних відтінків одягу, макіяжу та зачісок для кожної окремої людини.

Багато хто з нас натрапляв на ідею підбору одягу за кольоротипом: мовляв, так і зовнішність яскравішою буде, і образ більш гармонійним. Як то кажуть, "стилісти рекомендують" :) Логіка залізна - підбирати колір, який підходить вам відповідно до вашого кольоротипу. Що ми з цього приводу думаємо? Все абсолютно вірно, стилісти не брешуть!

Тільки правило це поширюється не лише на одяг (спіднички та блузочки), але також і на гардероб вашої нижньої білизни. Адже у всіх буває таке, що начебто і чашечка бра непогано сидить, і стрінги підкреслюють принади фігури, але все одно "не те пальто."

Так ось, дорогі мої, часто вся справа криється у кольорі: одна і та ж модель білизни буде абсолютно по-різному виглядати на різних дівчатах однієї і тієї ж статури. Тому що дуже багато залежить від кольоротипу, до якого ви належите: білосніжна зима, квіткова весна, сонячне літо або яскрава осінь. Що ж, давайте розберемося, яка палітра нижньої білизни підходить саме вам.

Білосніжна зима - чи білосніжна?

Насправді, білосніжній зимі зовсім не обов'язково акцентувати увагу на своїй білосніжності, а скоріше навпаки, потрібно підкреслити свою яскраву індивідуальність контрастом - тобто, насичено чорним кольором. Чорний ідеально підходить для дівчат зимового кольоротипу - елегантний, вишуканий і мінімалістичний, він стане яскравим акцентом вашого образу.

Саме тому, варто звернути увагу на комплекти нижньої білизни виконані у цьому благородному кольорі: мереживні бюстгальтери і трусики доповнять ваш образ вишуканою інтригою і легкою витонченістю.

До речі, маленький гайд по кольоротипу - якщо ти Білосніжка (кольоротип зима), то:

  • у тебе темне волосся

  • у тебе світла шкіра

  • у тебе карі або темно-сині очі

Впізнала себе? Тоді вперед на пошуки "того самого" комплекту нижньої білизни, який зведе тебе з розуму! Звичайно ж, в хорошому сенсі цього слова :)

Квіткова весна - тюльпани, лілії, півонії?

Весна прийшла! Поспішаймо вибирати соковиті і насичені відтінки ?! Почекай трохи :) Люди весняного типу повинні носити кольори яскраві, чисті і насичені, оскільки

у “мишачих відтінках” весна буквально втрачається. Проте врахуй, що занадто насичені кольори здатні поглинути всю природну ніжність, притаманну людям цього колориту.

Краще зверни увагу на пастельні рожеві та персикові відтінки: їх легкість підкреслить твою ніжність, трепетність та делікатність.

Мереживні комплекти в персиковому відтінку - це must-have твого білизняного гардероба, дівчинка-весна. Саме з ним, твій образ по-справжньому засяє.

Якщо ти Рапунцель (кольоротип весна), то:

  • у тебе світла з золотистим або жовтим відтінком шкіра

  • у тебе світле волосся

  • у тебе світлі блакитні очі

Поспішай вибрати свій ідеальний комплект у JASMINE!

Сонячне літо - що там з кольорами?

Яскраве сонячне літо надихає нас на насичені кольори і відтінки. Але головне тут - не переборщити! Віддай перевагу кольору, який ідеально підкреслить твою яскраву енергетику і не забере занадто багато уваги. Що це за колір? Вважай, ти щасливиця - це корал!

А чому щасливиця? Тому що саме кораловий колір визнаний кольором року і найтрендовіші моделі у цей раз ніяк не обходяться без цього апетитного відтінку.

До речі, бренд JASMINE підготував твій best of choice. Зверни увагу на колекцію EDEM в кораловому кольорі. Він зробить тебе не тільки "стильною кралею," але і додасть впевненості в собі.

Якщо ти Попелюшка (кольоротип літо), то:

  • у тебе яскраво-молочний відтінок шкіри

  • ти - яскрава блондинка

  • у тебе сіро-блакитні або яскраво-блакитні очі

Яскрава осінь: гіркий або молочний шоколад?

Причому тут шоколад, запитаєш ти? Та все просто: саме такі шоколадні відтінки дуже підходять осінньому кольоротипу. Спочатку, звичайно, може здатися, що це злегка "обмежений" спектр палітри, але насправді осіння гама може багато чого запропонувати своїм власницям.

По-перше, слід звернути увагу на коричневі відтінки: причому від світло-коричневої кави з молоком до темно-коричневого гіркого шоколаду. Ця гамма відтінків вигідно підкреслює витонченість і вишуканість даного осіннього кольоротипу.

По-друге, осені підходять теплі кольори з нотками золота, а тут вже і недалеко до бежевого і жовтого відтінків. Але ми пропонуємо щось більше, ніж традиційний шоколад - колір праліне, який своєю назвою вже наштовхує на ніжність і контрастність водночас. Саме цей відтінок здатний максимально підкреслити осінні риси!

Якщо ти Белль (кольоротип осінь), то:

  • у тебе жовтувато - золотиста з теплим відтінком шкіра

  • у тебе середньо-русяве, темно-русяве або коричневе волосся

  • у тебе яскраві зелені або карі очі

P.S. Якщо ти вже в паніці і не знаєш де знайти свій "десерт," то не переживай! JASMINE вже все приготував для тебе. Біжи за посиланням!)