Блог

LIVING CORAL 2019: ЯК НОСИТИ ТРЕНДОВИЙ КОЛІР?

11 червня 2019

Мабуть, тільки ледачий не чув про найтрендовіший колір цього сезону ..)

Отже, згідно з прогнозами міжнародного інституту Pantone, найтрендовішим кольором сезону Весна-Літо 2019 визнаний (барабанний дріб) - Living coral!

Що ми знаємо про кораловий колір? Насамперед, це дуже яскравий і насичений відтінок рожево-оранжевого кольору, на який не можна не звернути увагу. Погодься, така дефініція цілком підходить для літнього сезону. Спідниці, сукні, сарафани коралових відтінків вже готові ловити захоплені погляди. Але, це далеко не все!

Як відомо, індустрія жіночої білизни пильно стежить за усіма світовими трендами. Тому найвідоміші бренди представили цього літа численні колекції в кораловому кольорі - від традиційних бра до дивовижних моделей трусиків.

Кораловий колір досить яскравий, тому знайти гармонійне поєднання з ним - завдання не з простих, і впоратися з нею під силу тільки всезнаючим fashionista. Що ж, бери на замітку, як додати ще більше фарб у свій літній гардероб!

P.S. А ось тут ти зможеш придбати "той самий" кораловий комлект нижньої білизни твоєї мрії :)

Холтер-бра

У цьому сезоні, радимо звернути увагу саме на цю модель бра, оскільки саме вона здатна підкорити Еверест. Ну можливо не Еверест, але парочку вершин так точно :)

Отже, холтер - модель бюстгальтера, яка закриває груди аж до основи шиї. Такий-собі топ. І як ти вже знаєш, топи - невід'ємна частина літнього гардеробу. А холтер в кораловому кольорі так взагалі повинен бути номером 1 в списку "MUST-HAVE SUMMER 2019"!

Лови парочку лайфхаків на літо:

  • кораловий холтер дивовижно поєднується з білим піджаком або сорочкою
  • образ можна підкреслити масивними аксесуарами
  • якщо образ складається з джинсів або спідниці з високою талією, то трусики з високою талією коралового кольору стануть твоїм головним героєм :)

Бралет

Ну куди ж без цього білизняного елемента гардероба? Правильно: нікуди!) Підготуй місце для твого улюбленця - коралового бралета з магнітними застібками! Ти навіть уявити не можеш наскільки це зручно і практично)

Браллети стрімко увірвалися в ТОП список елементів нижньої білизни - завдяки комфортній посадці, ця модель ідеально підкреслює природну красу бюста. Крім цього, браллет вважається іконою концепту lingerie as outerwear - про неї ми вже говорили раніше.

З чим комбінувати кораловий бралет?

  • з жилетами білого, чорного, синього кольору
  • з джинсами або брюками-кльош з високою талією
  • з топами, що імітують домашнє плетіння

Балконет

Балконет коралового кольору - це просто гімн красі, вишуканості і привабливості. Особливо, такий балконет виглядає шикарно на засмаглому тілі.

Влітку без балконета просто не обійтися - топи з відкритими плечима давно підкорили серця всіх модниць світу, і ніхто не збирається приховувати цю красу навіть наймереживнішими з мереживних бретелями. Ти ще сумніваєшся, чи варто віддати перевагу цій моделі бра?

Як носити балконет?

  • з топами з відкритими плечима
  • з глибоким декольте
  • з засмаглим тілом :)

Бра під Тенк-топ

Під такою страхітливою назвою таїться порятунок для всіх любительок літніх майок) Бра під тенк-топ - модель бра, бретельки якого елегантно схрещуються на спинці. Справжнє літнє диво, так?)

А ось кораловий бра під тенк-топ - це просто магія: магія фарб, натхнення і літнього настрою. Яскрава модель бюстгальтера вже наштовхує на сонячний настрій. Крім того, така модель буде добре поєднуватися з майками будь-якого яскравого кольору.

Як поєднувати?

  • з будь-якого виду літніми маєчками
  • з сукнями чорного, білого, червоного кольорів з відкритою спинкою
  • з білими блузами з напіввідкритими плечима