Блог

ЧЕРВОНЕ ЯБЛУКО АБО ЗЕЛЕНА ГРУША? ЯК ПРАВИЛЬНО ПІДІБРАТИ СПІДНЮ БІЛИЗНУ ПІД ТИПИ ФІГУРИ

11 лютого 2019

Комплект спідньої білизни - це як обгортка цукерки: чим красивіше і яскравіше, тим смачніше сама цукерка. Ну принаймні, нам так здається. При виборі солодощів, так само як і при виборі будь-яких виробів, ми насамперед звертаємо увагу на те, як ця річ упакована. Наші очі «ведуть нас» - досить сміливий вираз, але в той же час правдивий.

Так ось, давайте вичавимо з цієї ситуації по-максимуму! Спідня білизна - це та ж обгортка, яка прикрашає, робить тебе більш привабливим і трохи сміливіше. Тому правильно підібрана обгортка - це безпрограшний варіант показати себе з найкращої сторони.

Що значить «правильно підібрана білизна»? Це білизна, яке не тільки красива, зручна, модна, але ще і максимально відповідає типу фігури. Тут важливо і підкреслити всі наші переваги і максимально приховати недоліки (іноді такі бувають, але тільки ІНОДІ :).

Тип фігури: ТРИКУТНИК (АБО «ГРУША»)

Для власниць типу фігури «груша» характерні вузькі плечі і широкі стегна, що, в принципі, і нагадує нам геометричну фігуру «трикутника». Щоб зробити «трикутний» силует більш гармонійним, необхідно візуально «збільшити» грудну клітину. Таким чином, ми і підкреслимо витонченість стегон і водночас створимо ефект «пишності грудей».

Ідеальні бра: тріенджл, тенк-топ, бралет з широкими мереживними бретелями

Ідеальні трусики: класичні сліпи

Тип фігури: ПЕРЕВЕРНУТИЙ ТРИКУТНИК

А тут все з точністю до навпаки - досить широкі плечі і вузькі стегна. Власницям такого типу фігури потрібно максимально акцентувати увагу на нижній частині силуету, тобто візуально «збільшити» попу. При цьому ніщо (і головне ніхто)) не заважає підкреслити наші принади в області бюста.

Ідеальні бра: бандо, бралети, холтер

Ідеальні трусики: трусики-шортики, бразильяни

Тип фігури: ПІСОЧНИЙ ГОДИННИК

Вважай, що тобі пощастило!) Тип фігури «пісочний годинник» не даремно називають «ідеальною фігурою». Тут немає жодних обмежень і жорстких правил: досить надіти те, що сильно подобається і комфортно сидить (не заважає, не тисне, не сковує рухи).

Ідеальні бра: пуш-ап (для власниць невеликих грудей), бра з м'якими чашками, бралети

Ідеальні трусики: стрінги, сліпи, бразільяни

Тип фігури: ПРЯМОКУТНИК

Усе як у Піфагора: обсяги талії, стегон і грудей приблизно рівні. Тут дуже важливо підкреслити талію і максимально згладити лінії силуету. Хороший варіант - зробити акцент на верхній частині фігури. Власницям «прямоугольничків» і пишного бюста на допомогу прийдуть яскраві балконети.

Ідеальні бра: балконети (для власниць пишних грудей), бра з пуш-апом, бра з формованими чашками

Ідеальні трусики: трусики із завищеною лінією талії, сліпи

Тип фігури: КОЛО (АБО «ЯБЛУКО»)

У власниць даного типу фігури найбільше виділяється талія, живіт і лінія грудей. Але при цьому, як правило, стрункі ніжки, які без сумніву чарівні :) У цьому випадку обов'язково варто підкреслити саме красу струнких ніжок, водночас опускаючи акцент з животика і пишного бюста.

Ідеальні бра: бра без пуш-апу, з м'якою або напівм'якою чашкою

Ідеальні трусики: трусики із завищеною талією, стягуючі трусики

Сподіваюся, що наші невеличкі поради і колекція білизни JASMINE допоможуть Вам виглядати бездоганно і максимально привабливо у будь-який момент і за будь-яких обставин!

Тому що JASMINE IS A MIRACLE!