Блог

БОДІ - ТЕПЛО, КОМФОРТНО, СТИЛЬНО

04 жовтня 2019

Осінь підкралася непомітно, не залишивши жодного шансу спекотним літнім дням:) Але true fashionista знають, що осінь - це пора найстильніших look`ів, трендових аксесуарів і неординарних образів.

У той же час, перед усіма модницями стоїть непосильне завдання - по можливості максимально скомбінувати той чи інший образ з примхливою ​​осінньою погодою :) Звичайно, ми знаємо якою холодною і непередбачуваною буває осінь: і сильні вітри, і непередбачувані дощі, і низькі температури, і настрій під стать ... Вихід в даній ситуації є - на допомогу прийдуть стильні, комфортні і бавовняні боді від JASMINE, які допоможуть впоратися з осіннім спліном і при цьому виглядати "на сто мільярдів"

Боді-майка

Боді-майка - вид боді, верхня частина якого нагадує звичайну майку. Це боді можна віднести до розряду "легке утеплення", так як воно закриває по суті тільки тулуб.

Боді-майка стане відмінним доповненням осіннього casual look`у, оскільки цей елемент гардеробу можна сміливо носити під легкі блузи, сорочки і навіть сукні! Завдяки відкритим рукам, боді не буде сковувати рухи, навіть якщо ви зверху одягнете футболку або сорочку-slim.

Крім того, JASMINE може побалувати модниць ще й додатковим комфортом, адже боді-майки від відомого українського бренду виконані на 91% з натуральної ніжної бавовни. Так, ти все правильно зрозуміла - ніякого дискомфорту через синтетичні матеріали :)

Боді-футболка

Готова зустрічати свій must-have осіннього гардеробу ?! Ми - так:) Отже, знайомся - боді-футболка, яка стане невід'ємною частиною твого look`у.

Цей елемент гардеробу вже давно популярний в fashion-індустрії, і його популярність цілком обґрунтована - боді-футболка з легкістю завершить будь-який образ: від ніжної і романтичної дівчини до simple-sporty style.

Отже, запам'ятовуй: боді-футболка може стати основою для оверсайз-светрів, кардиганів або худі, таким чином, надавши look`у легкої витонченості або, навпаки, трохи хуліганського шарму. Крім того, не бійся експериментувати, накинувши поверх боді-футболки стильний тренч, маскулінний піджак або жакардовий жакет.

Боді з довгим рукавом

Жоден модний показ цієї осені не обійшовся без вишуканого боді з довгим рукавом. Воно й не дивно! Що може бути більш універсальним, ніж бавовняне боді в класичному чорному?

А тепер варто зробити глибокий вдих і усвідомити всю красу цього предмета: комфорт.тепло.стиль. Ця формула працює на пару з боді завжди і всюди: з популярними в цьому сезоні джинсами-бананами, зі спокусливими шкіряними легінсами і навіть на пару з усіма улюбленими mom's.

Якщо говорити про верх look`у, тут взагалі ніяких обмежень: і твідові жакети, і стильні байкерські "косухи", і чарівні широкі плащі - і це ще далеко не все, що можна придумати:)

Але головне залишається головним - комфортні і бавовняні боді допоможуть створити чудовий і трендовий look, незважаючи на низьку температуру і холодні вітри!)