Блог

БАТЛ СЕРЕД БРА: ХТО Ж СТАНЕ АБСОЛЮТНИМ ЧЕМПІОНОМ?

21 травня 2019

Уявіть, звучить голос відомого ринг-анонсер ... Чемпіоном за версією WBC стає бралет, чемпіоном за версією WBO - балконет, чемпіоном за версією W ... Хвилиночку-хвилиночку ... Який бралет? При чому тут балконет? Про що взагалі йде мова ?! Заспокоїмо відразу: мова йде про конструкції бюстгальтерів, які так часто можуть нокаутувати своїми хитромудрими назвами або призначенням. Що ж, давайте розберемося якому бра краще віддати перевагу в тій чи іншій ситуації.

Бра з формованою чашкою

Або іншими словами - бра з пуш-апом :) Це бюстгальтер, який надає грудям додаткового об’єму, підтримуючи бюст знизу. Всіма улюблена модель, оскільки вираз "вбити наповал" саме про неї :)

Такий вид бра ідеально підійде власницям невеликого бюста: за допомогою внутрішніх подушечок, ефект пишності гарантований всім.

Що з декором? Вважаємо, величезна кількість варіацій задовольнить всіх модниць: елегантне мереживо, спокуслива сіточка, флористичні мотиви - ми вже бачимо твій стильний Instagram з фешн фотками.

Балконет

Балконет - вид бюстгальтера, де чашечки підтримують груди знизу і злегка піднімають її. Це дуже декольтована модель, тому вона ідеально підійде під вечірні сукні або топи з глибоким декольте. Крім цього, балконети - це must-have для топів з відкритими плечима: вся витонченість ключиць і плеч не буде прихована бретелями твого бюстгальтера.

BTW, якщо ти володарка пишного бюста, відсутність цієї моделі бра може вважатися злочином і доведеться нести відповідальність за всією суворістю законів. Так що вперед на шопінг!

Бралет

Як говорила Донателла Версаче, "балетки не роблять жінку розумнішими", а от розуміння, що таке бралет, як мінімум дає тобі статус "впевненої і всезнаючої fashionista" :))))

Так ось, нагадаємо що бралет - це щось середнє між класичним бюстгальтером і мереживним топом. Відмінними рисами бралету є відсутність ущільнювача, поролону і, як правило, кісточок. Погодься, така модель апріорі комфортна.

Але ми готові розповісти тобі щось більше: бралет можна сміливо охарактеризувати як концепт "lingerie as outerwear," тобто коли нижня білизна переходить в категорію одягу. У такому випадку бралет носиться, як відкритий мереживний топ, який можна при бажанні підкреслити сорочкою, жакетом або стильним тренчем. Тут вже все залежить від твого настрою, фантазії і натхнення!)

Бра з м'якою чашкою

Або просто м'який бюстгальтер. Чашки такого бра виготовлені тільки з тканини, іноді з тонкою підкладкою, без поролону і будь-яких інших ущільнювачів. Він ідеально підкреслює природну красу бюста, тому користується великою популярністю серед fashion-естетів.

Бандо

Ні-ні, це не пов'язка на голову (хоча в цьому безумовно щось є :). Бандо - це модель бра, виконана у вигляді широкої смужки тканини. Варто відзначити, що існує безліч варіацій бандо: з кісточками, без кісточок, з або без бретелей, і т.д. За рахунок своєрідного пошиття бандо не забезпечить належної підтримки пишним формам. А ось власницям невеликого бюста такий бюстгальтер стане неперевершеним помічником в будь-якій ситуації.

Холтер

Інтригуюча назва, чи не так?) Холтер - модель бра, конструкція якого нагадує короткий топ, де закриті не тільки груди, а й практично повністю вся грудна клітка аж до основи шиї.

Такий бра з легкістю стане яскравим акцентом будь-якого look`у: потрібно всього лише відкрити зону декольте :)

Тріенджел

Тут на допомогу прийде багатий словниковий запас англійської мови) У дослівному перекладі "тріенджел" означає трикутник, що вже наштовхує на правильні думки :) Отже, тріенджел - модель бра, чашечки якого виконані у формі трикутника. Вишукані бретелі формують подовжений силует, що безумовно зміцнюють позиції цього типу бра в списку "MUST-HAVE`І МОГО ГАРДЕРОБА"

А з приводу чемпіонства ... Тут кожен вибирає для себе сам :)

П.С. Ніхто не говорив, що чемпіоном може стати лише один! Адже існує ж стільки версій ...)